Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 év körüli lanyok! Mennyire számít nektek egy pasi munkája, hogy mit dolgozik?
Nekem számít, igen, mert én csak hosszútávú célokkal megyek bele kapcsolatba és előre gondolkodva, olyan apát szeretnék majd a gyerekeimnek, aki tanult, ambiciózus, jól keres :D Én még egyetemre járok, de várhatóan én is jól fogok keresni, és jómódú családban is nőttem fel, szóval amit megszoktam, azt minimum tartani is akarom. Tehát mielőtt golddiggernek tituálna valamelyik okos, nem élősködés a célom ezzel, amit adni tudok, azt el is várhatom.
21L
És ha a saját éttermében pultos/felszolgáló, akkor koppantatok ? ;D
31/f
Kérdezö, nem tudom MILYEN föiskolára jársz, de a lgikus gondolkodás nem erösséged.
Egyetlen ember sem akar egy eleve kilátástalan kapcsolatba belemenni, a reális az, ha mindketten legalább annyit keresnek, amiböl kényelmesen meg tudnak külön-külön élni és nem kell minden fillért számolni, ha netán egyszer valami extrát is akarnak. Azt meg nem várhatod el senkitöl, hogy a másikat eltartsa, aki csak teng-leng az életben és éppen csak vegetál, megélni már nem tud a keresetéböl.
Emellett egy pultos általában nem egy észlény és a legtöbb nönek nem elég egy férfitöl annyi, hogy le tudjanak feküdni - néha beszélgetni is akar, ahhoz meg némi ész és intelligencia is kell.
Az, hogy valaki nem egy pultossal, felszolgálóval, segédmunkással akar randizni, nem anyagiasság, hanem realitásérzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!