Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi teszi az ilyen cuki álompár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi teszi az ilyen cuki álompár típusú kapcsolatokat (azon kívül hogy az egyik vagy mindkét fél baromira dögös, vonzó)?

Figyelt kérdés

Mindig bírtam könyvekben, videókban, elbeszélésekben, filmekben és fotókon az ilyen cuki álompárokat, és van is egy ilyen az ismerősi körben. Nagyon cukik, ők egy ilyen igazi álompár, nagyon szerelmesek, baromira dögösek, látszik hogy a kémia is kitűnő köztük, meg sokszor vannak ilyen vicces, cuki játékaik, belső vicceik. A többiek is imádják őket amúgy, és két éve vannak együtt, szóval azt se lehet mondani, hogy az első hónapok rózsaszín ködje.

Érdekelne, mitől lesz ilyen egy pár, egy kapcsolat. Két pont ilyen személyiségű ember kell, vagy pedig ki kell valahogy alakítani?

Amúgy ma is olyan volt, mentünk egy ilyen biciklis túrára ma jó hosszan, fiúk elöl, mi lányok kicsit lemaradva. És azt láttuk, beértek egy csajbandát, akik ilyen farmershort, bikinifelső kombóban tolták. Mármint ők is bicajon. És nem előzték le őket a fiúk, mert sokan voltak, meg közbe mellettünk mentek az autók.

Most nem azt mondom, hogy mindenki féltékeny lett, vagy hogy a fiúk legeltették a szemeiket, de akkor is, na, senki se szereti nézni ahogy egy ilyen csajbanda mögött teker a pasija. És amíg mi magunkban ezen gondolkodtunk, ezen füstölögtünk, az a csaj, aki a női fél a cuki párból, és nálam is jobban le volt maradva, hirtelen elviharzott mellettem, de a fiúk mellett is, ott odafordult, és nyelvet nyújtott a pasijára, közben robogott tovább, el az alulöltözött lányok mellett. Erre persze a pasija is rákapcsolt, és belhúzott, lehagyta a barátnőjét. Addigra a lány már visszavett, és én biztos vagyok benne, nem is igazából akkor támadt kedve versenyezni, hanem csak nem akarta ő se, hogy a lányok mögött tekerjen a barátja. És lám, milyen egyszerűen, szemfüles módon megoldotta, sőt, ezzel rögtön ő lett a sokkal izgibb az alulöltözött lányokkal szemben a barátja szemében. Nem tudom, tetszettek-e egyáltalán a lányok a srácnak, de azt tudom, hogy abban a pillanatban, hogy a barátnője nyelvet nyújtva elrobogott mellette, már csak őrá fókuszált. De amúgy nem elég egy ilyenhez, ha a lány szemfüles és játékos, a pasiban is kellenek a megfelelő tulajdonságok.

Szóval ezért gondolom, hogy pont a megfelelő személyiség kell hozzá mindkét félben, és akkor lesz az ilyen cuki álompár. De hátha ki is lehet alakítani...

2017. aug. 8. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a gondod és hogy konkrétan mit akarsz elérni? Nem tart titeket elég ember cuki álompárnak, vagy mi? Szerintem az teszi őket azzá, hogy leszarnak másokat, szeretik egymást és egymással foglalkoznak.
2017. aug. 8. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kell hozzá két, lehetőleg mentálisan egészséges ember, akik testi-lelki vonzalmat váltanak ki egymásból. Ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani. Persze nem mondom, vannak olyan tulajdonságok mindkét oldalon, amik hamar álompárt képesek csinálni néhány év alatt a kapcsolatból.

A fiúknál, röviden: kerüljék azokat a tulajdonságokat, amik az ezen az oldalon rinyáló férfiakra jellemzőek. Semmi frusztráció, kisebbségi komplexus, akaratgyengeség, másokra mutogatás stb. Ez azért sokat hozzátesz.

A lány részéről előny, ha jól kezeli a konfliktusokat, kezdeményezi a problémák higgadt megbeszélését, nem egy hisztis, kényes **csa, a hétköznapokban rugalmas, de az elveihez hű. tehát nem csinál világvégét abból, ha egy órával tovább dolgozom, de van egy értékrendje, amihez tartja magát.

Mindkét fél részéről hozzátesz az önzetlenség, a másikról való gondoskodás, és a töretlen kitartás a másik mellett.

2017. aug. 8. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Azonkívül, hogy féltékeny vagy rájuk, én tényleg nem értem. Ahogy azt sem, miért kell fennakadni azon, hogy a pasid lát néhány női feneket biciklin. "senki se szereti nézni, ahogy egy ilyen csajbanda mögött teker a pasija"... Mert akkor mi van? Akkor lát feneket amikor akar, ott az internet, a 4-6-os villamos, Sziget, könyörgöm...
2017. aug. 8. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ránk már sokszor mondták, hogy összeillünk, "cukik" vagyunk együtt, stb.

Egyszerűen csak összeillünk. :D Persze teszünk is egymásért, főleg a kommunikációba sok energiát fektetünk, de alapvetően ilyen ez a kapcsolat, az első csóktól kezdve flottul megy minden. Valószínűleg ilyen összeillő személyiségünk van, vagy nem tudom.

Emellett rengeteget beszélgetünk, lényegében bármiről, és figyelünk egymásra. Nem nagy erőfeszítés :)

(3 éve együtt)

2017. aug. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!