Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élitek meg azokat a "kapcsolatokat" amik valami miatt nem teljesedhetnek be?
Pl. kölcsönös a vonzalom, de nem vagytok függetlenek.
Az ilyen vágyak, vonzalmak megszűnnek? Vagy addig gyötrik az embert míg meg nem valósul?

A kérdező arra kíváncsi, amikor megvan a szikra, de mindketten vissza fogják magukat. Én most kerültem ebbe a helyzetbe, mindketten foglaltak vagyunk. Én megtanultam nem gyötrésnek felfogni, tudom, hogy mindig 2. lennék csak+önbizalmam se volt sose megtenni az 1.lépést. Mivel1,5 éve tart, egyre erősebb részéről is ezt érzem, nem hiszem, h. elmúlik. Ha ő lépne nem tudom mit tennék,
volt olyan pillanat, amikor azt éreztem, ha most megtenné, nem tudnék ellen állni.Majd kiderül.N

átfordítom a páromra :-D
tudatosan még többet leszek vele és nem figyelek a másikra
ált 2 hét és mintha idegen lenne a másik
am meg logikusan végig kell gondolni és elfogadni a döntésed

Hat ugy hogy van az amikor megallpodnak abban, h nem lesz semmi, vagy abban hogy csinalnak valamit, vagy csak kerulik egymast ami az atmeneti csend ami afferral zarul.Mert a legvegen az esetek zomeben mindig osszejonnek, lehet h 2 evig nem latjak egymast, de ez a dolog csak akkor mulik el miutan megkapjak egymast, es akkor se mindig:-))
Jelenleg a csend allapotaban vagyok, affer a levegoben, majd meglatom mi lesz. Viszonyunk egy,assal, az lesz:-))Nem gyotrodom, miert tennem?Tudom, hogy az enyem, tudom, hogy megkapom csak ido kerdese, szoval nem rugozom ilyesmin:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!