Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált srácok! Ti nehezen tudtok kiépíteni kapcsolatokat lányokkal?
Megnyílni nehéz. De ha megnyílok könnyű az érzelmek átadása, annyira hogy alig győzi viselni a lány a csókjaimat, puszijaimat, és dicsérni a csak a látványára kiemelkedő érdeklődésemet iránta :)
Egy lánnyal 4x feküdtem le, hatalmas összhang volt szinte az első perctől kezdve, fél évvel utána, mikor már 1 hónapja nem találkoztunk jöttem rá hogy szerelmes vagyok. Ez lehet hogy nehézkes, nem tudom.
Egyáltalán nem. Többször kaptam már vissza, hogy milyen jó, hogy így látszanak rajtam az érzelmeim, és hogy így át tudom adni. Nehezen esek szerelembe, de az nem az introvertáltságomnak köszönhető, hanem annak, hogy a legtöbb lány lelke nem kelti fel az érdeklődésem, nem fognak meg, legfeljebb testileg tudom megkívánni.
Nekem inkább a barátságok kialakításával és az új közösségbe való beilleszkedéssel van problémám, mint a lányokkal.
Nehezebben ismerkedünk.
A probléma az első benyomásnál van leginkább. Kinek lenne szimpatikus egy zárkózott személyiségű ember? Nehéz a bizalmat kiépíteni a felek között és a vonzalmat másik félben. Kommunikáció szorongató-leblokkoló lehet.
Szerelembe esés viszont ugyanolyan könnyű lehet.
Az érzelmek átadásához pedig magasabb fokú bizalom kiépítése szükséges, utána viszont sokkal jobban megy, mint az extrovertáltaknak.
"Ti nehezen tudtok kiépíteni kapcsolatokat lányokkal?"
Rossz a megközelítés. Emberekkel építek ki nehezebben kapcsolatot, nemtől függetlenül. Nem "félek" a nőktől, ahogy a férfiaktól sem, csak tovább tart az ismerkedés, a megnyílás a másik fél felé.
Sokáig tart, mire meg tudok bízni valakiben annyira, hogy közelebb engedjem magamhoz, és addigra sokan már el is játsszák az esélyt.
Nálam a bizalom megszerzése ami nehéz. Alapból nehezen engedek közel magamhoz idegeneket, mégis, a legközelibb baátaim között kettő olyan is van, akivel 2-3 óra után már igazi bensőséges témákról beszélgettünk. Ha megvan egy alap bizalom, akkor viszont nagyon könnyen meg tudok nyílni. A másik nehéz dolog azt fel-és beismerni, hogy valakitől többet szeretnék, a delikvensnek elmondani pedig főleg nehézséget jelent.
Ami nehezen megy még, az ismerkedés teljesen idegenekkel társaságban. Kettesben vagy kisebb társasággal ez nem okoz gondot, de egy 25-30 fős csoport már komoly akadály lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!