Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja, mutatja ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja, mutatja ki az érzelmeit felém, és azt, hogy hiányzom neki, ahogyan rég?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az elmúlt pár hétben észrevettem ezt a változást. Barátnőm egyszerűen már annyit se mond, vagy tesz, amivel ezt érezni lehetne, vagy a minimális jelét annak, hogy érdekelném egyáltalán. Ez tettekben is megnyilvánul. Olyan ember, hozzá kell tenni, aki introvertált, nehezen nyílik meg. Egyszerűen azonban a kommunikáció is elakad, mindent meg tudunk beszélni, de ezt nem merem elétárni, mivel félek a következményektől, mert volt arra példa, hogy szemrebbenés nélkül kimondtam a gondolatom normális megfogalmazásban, erre pedig olyan szintű letorkolást kaptam, mint a 21. Ezért megválogatom azóta a szavaim, de az régen rossz, ha gátlásaim is vannak.

Vélemény, esetleg tanács? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2017. márc. 22. 19:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Milyen volt a családdal való viszonya?

Mi az a dolog, amitől ő ilyen?

Oka mindig van. Szerintem ez legtöbbször a családi háttér okozt sebek miatt alakul ki. Igazából szerintem tudatosítsd őt arról, hogy rád mindig számíthatsz, hogy benned megbízhat (de csak ha tényleg így van) és hogy neked is szükséged van arra az intimitásra (pl. ölelés, egy random puszi, kézfogás, simogatás, stb.). Ha ez nincs köztetek, akkor ez inkább haverság mint szerelem.

Szóval ne állítsd a falhoz, hagyj neki időt és teret, de ne is hagyd szó nélkül. Vezesd rá és beszéld meg vele, ne szemrehányd.

2017. márc. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!