Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon fura vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura vagyok?

Figyelt kérdés

Fél éve van barátom, szeretem is meg minden, de egyszerűen nem tudok megnyílni előtte. Nem tudom a saját személyiségem adni, pedig volt is már erről szó, hogy túl komoly vagyok.. Tudom, hogy tökre karót nyeltnek tűnök, pedig valójában nem is vagyok ilyen. Nem tudom miért nem megy ez a nyitottság téma, pedig pl barátnőimmel tökre jól megvagyok, meg a családban is tudják milyen személyiségem van stb.

De ha a barátommal vagyok, meg még ha a családtagjaival is, akkor egyszerűen nem tudom, hogy most mit mondjak, hogy szóljak és ezt nagyon gáznak érzem. Nem tudom hogyan kellene levetkőznöm ezt az érzést, hogy nyissak az emberek felé.

2017. aug. 6. 12:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Le tudnám lőni magam, mikor beszélgetnek körülöttem, én meg csak mosolygok és csak azon agyalok, hogy most mit szóljak hozzá a beszélgetéshez.. :D
2017. aug. 6. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettesben sem tudsz vele lazán viselkedni, akkor nagy gáz van, nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Pszichomókussal kellene megbeszélni.
2017. aug. 6. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ideális a partner,akkor majd simán meg fogsz tudni nyílni.
2017. aug. 6. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Írj privit, mennyi idős vagy? :) Nekem is hasonló a problémám, hátha tudunk segíteni egymásnak.

L

2017. aug. 6. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagy nagyon fura. Vannak még ilyenek. Nem szeptember tájékán születtél véletlenül?

Azon meg ne agyalj, hogy "most mit mondjak". Attól csak begörcsölsz. Az idegesség csökkenti a szellemi teljesítményt, reakció képességet.

A lényeg, ne gondolt, hogy bármit is "kell".

Biztos vannak dolgok, amik érdekelnek, és szívesen beszélgetsz róluk... lehet, hogy nem a szülei előtt... nekik, meg főleg ne próbálj megfelelni. (különösképp ne magadban spekulálva)

Szóval ne mérd magad másokhoz. Nagyon különbözőek vagyunk. Mindenkit mással áldott meg a Teremtő. Azt érdemes megfejteni téged mivel. Azzal a helyedre kerülsz, megnyugszol és magadat tudod adni.

Van aki vezetőnek, a társaság középpontjának születik, de ne gondold, hogy irigylésre méltó ezért. Mai világunk nagyon eltolódott a könnyen felfogható külsőségek felé, ezért tűnhet úgy, hogy a karizmatikus, excentrikus embereké a világ.. de ott sem fenéikig tejfel minden, csupán azt sugározzák magukból. Van aki csöndben intelligens. Van aki talpraesett. Egyik se jobb mint a másik.

Ebben a világban senki nem teljes, csak más és más részét viszi és más részét tanulja épp a teljességnek.

2017. aug. 7. 06:41
 6/6 A kérdező kommentje:

De igen, szeptemberben születtem. :D

Köszönöm a válaszokat. :)

2017. aug. 8. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!