Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek, ha egy nő incselkedik veletek, így flörtöl? Hogy reagáltok rá?

Figyelt kérdés
Nem durván persze, de én csak így tudom kimutatni, ha nagyon tetszik valaki. Ez riasztó?
2017. aug. 6. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Kezdheted a hozzászólásom alatti privát üzenet feliratú gombbal
2017. aug. 6. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon be tud jönni.
2017. aug. 6. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Incselkedve reagálnék rá.
2017. aug. 6. 12:49
 4/10 A kérdező kommentje:
És ha ti is így reagáltok, akkor kölcsönös is a szimpátia?
2017. aug. 6. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze.
2017. aug. 6. 12:56
 6/10 A legrosszabb ***** válasza:
94%
És mit jelent konkrétan az "incselkedés"? Kritizálod az arcát? Beszólogatsz neki, hogy milyen gagyi a hobbija? Fikázod a barátait? Fitymálod a kajáját? Vagy mit?
2017. aug. 6. 13:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, nem bunkózok vele. Csak csipkelődök, incselkedek. Ne haragudj, de ezt másképp nem tudom leírni.
2017. aug. 6. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, mire gondolsz. Én is ilyen vagyok. Imádom ugratni azt, aki tetszik. Körülbelül olyan lehet, mint óvodában a copf húzogatás. :D Kell a humorérzék, játékosság. :)
2017. aug. 6. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom.Meg találok ki mindig valami béna indokot,hogy dumáljunk,meg egymásra figyeljünk.Meg szívom a delikvens vérét.Ezek amolyan rafkós női közeledések.Mondjuk némelyik pasinak nem erőssége,hogy olvassa ezeket a jeleket... :-D
2017. aug. 6. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól fogadom a páromtól ezt. Mindig mondom neki, hogy milyen huncut ő meg csak mosolyog rajta :D
2017. szept. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!