Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szeretitek a nyílt lelkű nőket?
Igen! Bárcsak ilyeneket találnék. A nyíltsághoz nálam hozzátartozik az is, hogy elmondja amit akar, nem utalgat, meg balettozva körülhányja a rizsát valami homályos több értelmű dolog körül.
Egy ilyen nyílt nő álomnő lenne, akivel talán végre nem értjük félre egymást, és nem szakad meg a dolog...
Bocsi, hogy nőként válaszolok. Jó tanács: sose nyílj meg ennyire könnyen, mert ki fognak téged használni és az orrodnál fogva fognak vezetni.
Teljen el egy kis idő, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e az adott ember arra, hogy a bizalmadba engedd őt.
És soha ne legyél nyitott könyv senkinek.
A korsó is csak addig jár a kútra, míg el nem törik.
Vigyázz, hogy ne égesd meg magad ezzel a túl nyitottsággal és hogy túl gyorsan hiszel a másikban, hogy nem fog ezzel visszaélni.
Igen, szeretjük.
De #3-nak igaza van. Ezt ki fogja 1-2 gátlástalanabb férfi használni, és mire oda jutsz,hogy egy normális férfivel találkozol, addigra tele vagy félelemmel, keserűséggel, és előítéletekkel.
Nem egyszer találkoztam már ilyen nővel ☹
Ismerkedés lényege, ott nyíljon meg ember. Mutassa meg magát. O.o
Szóval... Azt hittem ez alap feltétele egy jó kapcsolatnak.
Illetve tudtam... és tudom.
Én nem szeretem a a játszmázós, hazudozós, trükközős nőket, taszítanak és nem maradnék meg egy mellett sem. Én is nyitott könyv vagyok. Akinek a rejtélyesség meg a titkolózás kell, az keressen olyat, a baja is meggyűlik vele majd!
Szerencsére a párom mindig is nyílt volt és ezért hálás vagyok! Mindkettőnk dolgát nagyban megkönnyítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!