Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek ha egy lány odabújik és a nyakatokat csókolgatja?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 18:16
1/14 anonim válasza:
Mi értelme egy ilyen kérdésnek?
2/14 anonim válasza:
fujjj!! Én azt nagyon utálom olyan szar, eggyátalán hogy jön egy lány/ nő hogy egy férfi/fiu nyakát csókolgassa?
Szerintem az akinek ez bejön az hombár :)
3/14 anonim válasza:
Nem... Nekem a legutolsó barátnőm megpróbálta, cserébe tarkón vágtam egy lapáttal.
6/14 anonim válasza:
Igen, igen és igen vágyom rá, hogy ez tegye velem egy lány és én is nagyon vágyom arra, hogy viszont ezt tegyem a lánnyal... főleg "aktus" közben.... de sajnos még barátnőm sem volt... és csókon és egy két ölelésen és arcra puszitól még nem jutottam tovább no meg persze én még próbálkoztam a nagy puszival ...de rám szólt viccesen, hogy ne rosszalkodjak... igaz az utcán a jelző lámpánál próbálkoztam ezzel. Mikor meg próbáltam meggyőzni a lányt, hogy a buszmegálló helyett inkább hozzám jöjjön fel.
28f
7/14 anonim válasza:
A legutóbbi barátnőm megpróbálta, megöltem.
8/14 anonim válasza:
Nekem bejön, felizgat.
Én is imádom viszonozni.
Csak most sajnos nincs kinek. :(
9/14 anonim válasza:
Én szeretem csinálni, de rég nem tehettem és rég nem kaptam ilyet.
10/14 anonim válasza:
Én igen, de mások nem biztos. Valószínűleg a szexuálisan szubmisszív típusok szeretik ezt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!