Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi a munkahelyemen, mindenkivel incselkedik, csak
velem nem. Nekem nagyon tetszik, és úgy látom, hogy én
is bejövök neki. Akkor miért nem szòl semmit?
Jelentsd negatív diszkriminációért. Viccet félre téve, lehet, hogy fordítva van bekötve és veled kapcsolatban zavarban van.
30/f
2017. jún. 30. 16:06
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem udvarol senkinek csak hülyèskedik,olyan mintha velem nem merne,vagy nem akarna
1. Lehet, hogy téged ennél komolyabb nőnek gondol. A többi nő nem mozgatja meg annyira, ezért velük csak csipkelődik, felületesen ismerkedik, poénkodik, téged pedig ennél "nagyobb falatnak" tart és még nem tudja, a te váradat mivel lehetne bevenni.
2. Lehet, hogy fél tőled és ezért csak távolról méreget, sóvárog.
3. Nem tudom, mennyire ismeritek egymást, de lehet, hogy annyi lejött neki veled kapcsolatban, hogy nagyon érzékeny vagy: emiatt ha veled beszélget, tartózkodik az incselkedéstől, mert fél tőle, hogy rosszul sülne el és nem akarja elvágni magát nálad. Valószínűleg amit ő poénnak szán, azt te a szívedre vennéd, emiatt nem erőlteti.
2017. jún. 30. 16:17
4/13 A kérdező kommentje:
Èn is ùgy èrzem,hogy akivel incselkedik az nem èrdekli őt ùgy mint egy nő.Lehet,hogy èn komolyabban èrdekelnèm?Az a baj,hogy èn komoly vagyok,mert mindig az van a fejembe,nehogy èszrevegye valaki hogy szerelmes vagyok bele mert az olyan ègő lenne
Rossz elfogadni, de az is lehet,hogy alapból nem érdekled... ezért még csak általános dolgokról sem akar veled beszélgetni, annyira de annyira nem érdekled...Hidegen hagyod. Velem is történt már ilyen. Néha ha egy pár mondatot sikerült váltanom vele, akkor is látszott rajta,hogy még válaszra sem méltatott szívesen. Én már feladtam és nem reménykedem,hogy tetszem neki meg ilyenek. Azon vagyok hogy elfeletsem. Egy idő után venni kell a lapot. Szóban ugyan nem utasított el, de olyan egyértelműen látszik a viselkedésén,hogy csak na! Amúgy, az sem túl jó jel,hogy nem mersz rá mosolyogni, ettől azt gondolhatja,hogy nem szimpatikus neked. Sokan nem szeretik a komoly nőket. Nem mernek közeledni feléjük emiatt.
2017. jún. 30. 16:58
Jó tanácsként írom,hogy vedd lazábbra a figurát!Most komolyan,szerintem ha mosolyogva,hangosan ráköszönnél néha,meg feldobnád a labdát,máshogy viselkedne ő is.Nem kell durva beszólásokra gondolni,ókor odaszólhatsz neki ilyen ,,Szia!Hogy telik a napod?" jellegű mondatokat.Amíg nem kommunikálsz vele,addig nem fog rád figyelni.Persze lehet,hogy nem vagy az esete,de ezt csak úgy tudod meg,ha közeledsz hozzá.Én sem vagyok például modell,de vannak haverjaim,akiket így ismertem meg.Még ha nem is több,de egy szuper jó barátság simán kialakulhat így.
2017. jún. 30. 17:58
7/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy hidegen hagyom,szokott ràm mosolyogni stb.csak èn nem szoktam reagàlni ha mellettem hülyèskedik,azt hiszem tènyleg merev ès komoly vagyok
Ezt vedd a tisztelet jelének.
Másként kezel téged.
De óvakodj tőle, mivel mindenkivel incselkedik, ne engedd túl közel.
2017. júl. 2. 09:29
Mert làssa rajtad hogy komoly vagy !Azt gondolhatja hogy nem vagy vevő a hülyeségeire és igy nem csipkelődik veled!
2017. júl. 2. 12:37
10/13 A kérdező kommentje:
Àltalàban a nők kezdik el,mert tetszik nekik a pasi,ő csak visszavàg.Komolyan eggyel se foglalkozik,de làtom a szeme sarkàbòl,hogy sokszor nèz.
Kapcsolódó kérdések: