Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nagyon fiatalon jött össze az igazival?
Életem szerelmével 17 évesen jöttem össze, előtte csak egy barátom volt. Már 7 éve együtt vagyunk, az esküvőt tervezzük. A jelenlegi barátommal vesztettem el a szüzességemet is, illetve ő is velem. A környezetemben nincs olyan, aki ilyen korán megismerte volna a férjét/feleségét, úgyhogy tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mit gondoltok, ez mennyire előny/hátrány?
24L

Igazából nem számít más hogy van vele.
Az számít, te mit gondolsz: előny vagy hátrány?
(szintén első kapcsolat, kezem már megkérte)
26N

Csak toletek fugg. En nem tudnam elkepzelni mar pl. hogy a 17 eves kori baratommal legyek, pedig tobb eves komoly kapcsolat volt, megis annyit valtoztam, hogy mar semmit nem tudnek kezdeni azzal a kapcsolattal. Ha te pl. nem valtoztal, teged ugyanugy kielegit ez a kapcsolat, akkor nektek elony.
De szerintem ahol ez es ehhez hasonlo kerdeskor mar megfogalmazodik, ott valami baj lehet, tok mindegy hanyadik kapcsolatod.

En a masodik fiummal fogok jovore osszehazasodni. Akkor jarunk mar 5 eve, es elunk egyutt 3 eve. ^^
22L

18 évesen jöttem vele össze. Tavaly házasodtunk. Most tervezzük a babát:)
23l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!