Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nagyon fiatalon jött össze az igazival?

Figyelt kérdés

Életem szerelmével 17 évesen jöttem össze, előtte csak egy barátom volt. Már 7 éve együtt vagyunk, az esküvőt tervezzük. A jelenlegi barátommal vesztettem el a szüzességemet is, illetve ő is velem. A környezetemben nincs olyan, aki ilyen korán megismerte volna a férjét/feleségét, úgyhogy tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mit gondoltok, ez mennyire előny/hátrány?

24L

2017. aug. 5. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Igazából nem számít más hogy van vele.

Az számít, te mit gondolsz: előny vagy hátrány?

(szintén első kapcsolat, kezem már megkérte)

26N

2017. aug. 5. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak toletek fugg. En nem tudnam elkepzelni mar pl. hogy a 17 eves kori baratommal legyek, pedig tobb eves komoly kapcsolat volt, megis annyit valtoztam, hogy mar semmit nem tudnek kezdeni azzal a kapcsolattal. Ha te pl. nem valtoztal, teged ugyanugy kielegit ez a kapcsolat, akkor nektek elony.

De szerintem ahol ez es ehhez hasonlo kerdeskor mar megfogalmazodik, ott valami baj lehet, tok mindegy hanyadik kapcsolatod.

2017. aug. 5. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
2-es által leírt szituáció/probléma ugyanúgy előjön későbbi kapcsolatnál is. Nem csak az elsőnél fordulhat elő, hogy az egyik fél sokat változik, a másik meg nem. Magyarul nem együtt haladnak/változnak, vagy az egyik más irányba változik.
2017. aug. 5. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Azert mast jelent a valtozas egy 17 eves lanybol 24 eves nove eres tekinteteben, mint az hogy egy 35 eves kiforrott szemelyisegu nonek bizonyos tekintetben megvaltoznak a preferenciai mondjuk 42 eves korara. Ez utobbi eleg nagy valoszinuseggel tul el egy kapcsolat, mig tinikorban ez nem valoszinu.
2017. aug. 5. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:

En a masodik fiummal fogok jovore osszehazasodni. Akkor jarunk mar 5 eve, es elunk egyutt 3 eve. ^^

22L

2017. aug. 5. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:

18 évesen jöttem vele össze. Tavaly házasodtunk. Most tervezzük a babát:)

23l

2017. aug. 5. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
..az igazi akkor igazi ha majd megöregedtek és még együtt vagytok,mint a szerelmünk lapjaiba..
2017. aug. 5. 19:09
 8/10 anonim válasza:
Igen, 19, és 14 éve vagyunk együtt, és jól érzem magam.
2017. aug. 5. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szüleim 15 körül jöttek össze, lassan 50 éve.
2017. aug. 5. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
16 éves voltam amikor osszejottem a parommal nyolc ev van koztunk ennek mar hat eve eskuvot és a babat tervezzuk elso parom .én 22L ő30F
2017. aug. 6. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!