Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hanyan vagytok itt olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyan vagytok itt olyanok, akinek a parjaval tobb, mint 5 ev korkulonbseg van, es nagyon fiatalon jottetek ossze? Es kik szakitottak ebbol fakado problemak vagy megcsalas miatt?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok, a baratom 26 eves. 10 honapja jottunk ossze. A kapcsolatunk elejen voltak doccenok, de most mar egesz jol elvagyunk. Kivancsi lennek, hogy milyen az aranya ekkora korkulonbsegnel az elvalasoknak, megcsalasoknak. Tudom, hogy ez kesobb mar nem okoz majd gondot, de most meg lehet, hogy sok. A baratomnak mar legalabb 5 db 1 evnel hosszabb kapcsolata volt.
2017. máj. 1. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez miota lenyeges korkulonbseg?
2017. máj. 1. 19:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Sehol nem irtam, hogy jelentos. En mist kezdtem az egyetemet, o most kezdett dolgozni. Szoval akkor ez ilyenkor idealisnak szamit, es sokaig egyutt leszunk?
2017. máj. 1. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 20 éves leszek, barátom 24. Majdnem 3 éve vagyunk együtt, de korkülönbségből soha nem volt problémánk.
2017. máj. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!