Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akik szakítottak de pár év múlva újra össze jöttek?
Én ha egyszer nem kelletem valakinek akkor azt hagyom egy életre.
Volt mar ilyen.3 év után jött a nő ,hogy hát mégis megpróbálhatnánk...akkor nem akart velem lenni a távolság miatt és volt vőlegénye akit már akkor sem szeretett,mint 2 lakótárs éltek együtt.Azt mondta nem,én megértettem.
Ha 2 ember szereti egymást akkor nincs akadály.Sem távolság,sem harmadik,sem család...szóval elküldtem a búsba :)
Ez a véleményem erről.
szerintem meg van olyan, hogy a körülmények nem alkalmasak, de a két fél nem tudja igazán elfelejteni egymást.
pl. külföldi munka, vagy egy harmadik megjelenése.
van aki ez után nem fogadná vissza a volt párját, de az élet azt igazolja, hogy később rájöhet a másik, hogy hibázott.
ha évek múlva megvan a szikra, akkor bármi lehet.
Ahogy a 3. írja, én nem mondanám az életet ennyire fekete-fehérnek.Egy hosszú kapcsolatban, de még egy 15-20 éves házasságban is lehet fekete folt. Évek, vagy hónapok. Sőt, inkább ritka szerintem, hogy egy pl 20 éves kapcsolatban nem volt semmilyen törés.
Különösen ha valaki tényleg ennyire fiatalon ismeri meg a másikat. Egy távpacsolat pl tipikusan ilyen helyzet lehet, nekem sem menne sokáig.
Én is merek ilyet, kb első kapcsolat ennyi idősen, majd pár év múlva újra összejöttek, de már azóta megint szétmentek mondjuk. :D
Olyan is van ismert emberek között is, akiknél szintén volt pár év szünet, de aztán azóta is együtt élnek most is.
3. vagyok.
igen, főleg ha fiatalon jöttek össze és az egyik (főleg a férfi) egyszer csak rájön, hogy ő még nem is élt.
na akkor tombol, bulizik, csajozik.
hogy mit hoz az élet ezután, azt senki sem tudja, de ha kitombolja magát és lenyugszik, hiányozhat neki a biztonság, a meghittség, a törődés, amit korábban megkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!