Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan akinek maghalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek maghalt a barátja/barátnője fiatalon? Hogy bírtátok ki?

Figyelt kérdés

Nekem meghalt a barátnőm pár hete, és azt érzem, hogy nem tudok így élni, mert folyamatosan rá gondolok, és annyira rossz, hogy nem tudom, hogy mi van vele...:(

Hogy lehet ezt kibírni? Van itt olyan, akivel történt ilyen?

Nagyon hiányzik, és még csak 19 éves volt, pont ma lenne 20 éves...:(((

2017. jún. 7. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogyan halt meg,balesetben vagy beteg volt ?
2017. jún. 7. 16:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Betegségben:(
2017. jún. 7. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom...Miatta nem kell aggódnod,jó helyen van,de neked élned kell,és erősnek kell lenned.Csak az idő fog segíteni.Addig is legyél sokat a szabadban,ne gubózz be a szobádba,beszéld ki magadból a fájó dolgokat.
2017. jún. 7. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

olvasd el Peer Krisztián vadiúj verseskötetét, 42 a címe.

neki tavaly halt meg a 25 éves szerelme, Zsófi

a kötet erről a fájdalomról szól.

2017. jún. 7. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ah, én is most akartam írni a Peer Krisztián új kötetét. Tényleg magát ezt a gyász folyamatot dolgozza fel, talán segítene, ha olvasgatnád. A könyvnek vannak összeragasztott oldalai, ahol szét kell vágni az oldalakat, ez is ezt a fájdalmat mutatja, nagyon mélyen beenged a gyászába.

Nekem még nem halt meg ilyen fiatal szerettem, és csak elképzelni tudom, milyen lehet, de próbáld elengedni és elfogadni, még ha ez is a legnehezebb. Az a baj, az élet akkora rohadt kiszámíthatatlan valami, hogy nem lehet mást tenni, mint elfogadni és tűrni és örülni a jó napoknak és élvezni őket.

Ilyenkor mindig írják, tanácsolják, hogy a barátnőd is azt szeretné, ha tovább tudnál lépni minél kisebb fájdalommal, de tudom, hogy ez egyáltalán nem nyugtat semmit az érzéseiden. Éld meg most a gyászt, add ki magadból minél többet a szomorúságot, és utána mindig kapd össze magad és folytasd a dolgaidat. Idővel csillapodni fognak ezek a hullámok.

Őszintén kívánom, hogy jobb legyen!

2017. jún. 7. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
FOgadd együttérzésemet. Ha könnyítene rajtad, szívesen meghallgatnám a teljes történetet privátban, hogy milyen betegsége volt.
2017. jún. 7. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

A temetőben a családom sírja mellett van egy sírkő, ami egy házaspáré. A férfi 19 évesen halt meg, a felesége pedig 82. Mindig meghatódom rajta.

Én ismertem Zsófit is...

Mostanában nagyon sok mindenkim meghalt. Igazából nem kell erősnek lenned... Csak túl kell élned. Sokat mondják, hogy légy erős, hogy így kellett lennie, hogy az idő mindent megold, és ilyenkor hányni tudna az ember. Csak... Lélegezz.

2017. jún. 7. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem, de őszinte részvétem. :(

Kitartást..

2017. jún. 7. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ma már gyászolni sem lehet, idegesíti a társadalmat.

ez a légy erős, ő is azt akarná, hogy továbblépj, az idő megoldja faságok annyira kiborítanak.

szerintem gyászold meg, és akkor leszel igazán erős, ha megéled a fájdalmat, nem pedig alkalmazkodsz az elvárásokhoz.

hogy az elhunyt mit szeretne, hogy te továbblépj vagy sem, azt szintén ne akarja senki megmondani, ne akarjon senki egy hulla nevében beszélni.

szerintem qurvára nem így gondolkozik egy eltávozó, az általában dühös, hogy meg kell halnia, max. magára erőlteti a beletörődést, de turi, h. a szerelmével szeretne maradni.

sztem menj ki a könyvhétre, keresd meg Krisztiánt, vagy írj neki fb-n, és mondd el, mi történt veled.

olyan emberek tudnak igazán megérteni, akik hasonlón mentek át, mindenki más csak pofázik és szánalommal néz rád.

2017. jún. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!