Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szeretem de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szeretem de többször is bántott?

Figyelt kérdés

a barátom eléggé hát ,hogy is mondjam fölérendelt típus, az ágyban is és mindenhol.

egyszer meg is erőszakolt amikor szakítani próbaltam vele.teljesen ő dominál a kapcsolatunkban, nem enged sehova egyedül nagyon.azt mondja csak az övé vagyok.volt többször is hogy megütött.

mimdezek ellenére nagyon szeretem, és nagyon erős kötelék van köztünk.

gondolom azt fogjátok javasolni hogy hagyjam ott.....tudom hogy ez lenne a legjobb, de nagyon nem tudok nélküle meglenni

2017. aug. 4. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sok ilyen van, panaszkodnak, hogy "megver", "megcsal", stb., de aki meg nem olyan, ahhoz nem tudnak vonzódni.

Talán döntsd el, hogy mire van szükséged és mire nincs. Akár írd le, hogy lásd leírva, mi van és mi nincs.

Vedd tudomásul, hogy ha ez kell, ezt kell elviselned, és akkor ne panaszkodj. Ha nem ez kell, akkor szakíts.

2017. aug. 5. 07:17
 12/12 anonim válasza:
viselkedj úgy, hogy elégedett legyen veled.
2017. aug. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!