Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol-cigi-drog, mi az amit ezek közül elnéztek egy kapcsolatban, vagy ismerkedéskor?
Ha néha buliban, baráti társaságban iszik, az simán belefér, én is szoktam, csak ne legyen alkoholista, és mértékkel tegye, ha az alkalom hozza.A seggrészeg állapot ciki, a beszélgetés hülyülés pár pohár mellet belefér.
A dohányzásnak nem örülök, de nem kizáró ok, a párom is dohányzik.
A drog egyértelműen kizáró ok.
Úgy látom, itt mindenki 0%-ot kap :D No mindegy.
Alkohol: esténként 1 sör eliszogatása, vagy 1-2 pohár bor szerintem belefér. Bár mi most minden este 1-2 alkoholmentes lime-os sört iszogatunk meg, kiváló hűsítő. Hétvégén, buliban nálam belefér ha kicsit több alkoholt sikerül betermelni, de azért tudjon magáról az illető, erre én is figyelek. A fetrengve üvöltve hányó embereket azért nem igazán szeretem még haverként se. Ráadásul én nőként nem tudok hazatámogatni egy felnőtt férfit, ha elhagyja magát. Figyeljen oda. És ne legyen azért folytonos berúgás, szóval tényleg a mindennapos fogyasztásba az 1-2 sör fér bele.
Cigi: abszolút nem tolerálom, konkrétan öklendezek a szagától (akkor is ha emberen érzem), szerintem senki nem szeretné, hogy minden puszi vagy ölelés után a hajamat fogja a mosdón. :D Pipa, vízipipa okés, azoknak szeretem az illatát, és ezek nem is arról híresek, hogy kényszeresen, függőségként tolja valaki.
Drog: alkalmanként fű belefér, de ennyi. Minden másért azonnal kuka, és még ez is csak úgy, ha nem függőség, nem állandóan, és nem fontosabb más dolgoknál.
23/L
Kifejtenéd amúgy, hogy miért olyan melegben sört inni, mint vallásosnak lenni? Esküszöm érdekel. :D
Az alkoholt, de csak mértékkel, tudja hogy hol vannak a határai.
40F
Ahogy ésszerű. Még dohányt is lehet rövid távú spirituális alapú elmeszint megemeléaére használni, csak hogy egy példát mondjak.
Attól függ, hogyan s miért használja ezeket.
De én úgy is segítenék útjának tisztításában.
Alkohol: Évi 1-2x fér max. bele.
Cigi: Zéró tolerancia.
Drog: Alkalmanként (értsd: kb. félévente 1x) egy kis fű, vagy pszichedelikumok beleférnek, függőség, gyakori használat + speed/heroin/designer sz.arok egyáltalán nem.
"Kifejtenéd amúgy, hogy miért olyan melegben sört inni, mint vallásosnak lenni?"
Ugyanannyira ostoba. Aki hisz akármilyen vallásban, az csodákban, mesékben hisz, nem használja a logikát.
Aki meg nagy melegben alkoholt, vízhajtót iszik, abban sincs logika, az is ugyanolyan hülye. (Kávét, teát is írhattam volna, az nem volt a kérdésben.)
És az alkohol vízhajtó hatása nem egy ilyen hú de nagy tudomány, aki ennyivel nincs tisztában, az nekem simán hülye. Neked lehet okos. Csak nekem ne kelljen ismerkednem vele meg a söröcskéjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!