Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor "tesztelés"?
Ismerkedem egy férfival. Ő 29 éves,én 28 vagyok. Úgy érzem, valami "tesztelés" zajlik. Én kérdezek tőle dolgokat az életéről amikre nem válaszol vagy legalábbis nem egyből. Egyszer közömbös, egyszer érdeklődő. Megjegyzi, hogy kimenne Németországba dolgozni, aztán várja, hogy én azt mondjam,hogy maradjon itthon.Mivel nekem tetszik én marasztalom,erre csak mosolyog.
Én pedig elég bizalmatlan vagyok és ha nem kapok egyértelmű válaszokat, elhúzódom. Ő is fél,hogy átejtik és én is.Hogy lehet a kölcsönös bizalmatlanságot, az "á, úgysem érdeklem a másikat" érzést legyőzni?
Az egyhelyben töszörgést akkor hagyod abba amikor csak akarod. Figyu, ne játszuk már a hrs kisasszonyt, inkább játsszunk nyílt lapokkal, tetszel nekem és szeretném, ha maradnál. Érdekelne, hogy te is így érzel-e.
Nem olyan bonyolult, egy levegővételből kijön ennyi szó. Ha ennyire zavar a szituáció, akkor nem is olyan nagy ár. Ugye? :)
30/f
Kölcsönös bizalmatlanság. Csodálatos kezdet.
Erre szokták azt mondani, hogy nincs meg a kémia, és egy-két ilyen kínos randi után hagyják a fenébe.
Ennek a srácnak nem te kellesz, hanem a legkisebb királylány, aki kiállja a próbát. Ha akarna téged, akkor azt tudná elsőre, és nem szórakozna, hogy megfelelsz-e a feltételenek.
Nem is értem, mit alázod magad azzal, hogy még könyörögsz is, hogy maradjon.
Pfff...
Ha menni akar, menjen, aztán helyben keressen valami bajor tehenészlányt.
pontosan, ha annyira akar, menjen.
miért arra vár hogy egy alig ismert nő majd marasztalja meg könyörög h maradjon...
sztem nem is akar menni, csak játsza a lelkizést stb, és várja h fényezd az egóját.
nagyon nehéz ismerkedni, de ha folyamatosan ez van benned hogy "úgyis átejtenek, meg nem érdeklek senkit, el sem hiszem amit mondanak" akkor főleg nehéz ismerkedni.
Ez olyan mintha zárt kapun akarnál beállni a kocsival a garázsba....
számos lányban csalódtam én is, de amíg nem állsz fel, bizony a másik ember is megérzi, hogy nem vagy stabil, így ő is bezárkózik.
Az egész társkeresés ilyen, ellöknek felállsz, ellöknek felállsz, egyszer találsz valakit, boldog vagy, utána hatalmasat pofára esel, és kapargatod össze magad, majd megint felállsz, és megint ellöknek.
De ha lenn maradsz, az nem megoldás, fel kell állni, és a 20. rossz randi után is meg kell próbálni, mert aki feladja, az már veszített is.
26/F
Csodás sztori, pont az ilyen gyerekes, éretlen, passzív-agresszív játszmázásokból lesznek a legjobb kapcsolatok.. Ja nem.
Engem így tesztelgetne bármilyen gyökér, egészen biztos, hogy nem ismerkednék vele tovább, akármennyire tetszik, hányok ettől a viselkedéstől. Korrekt és egyenes embernek tartom magam, nekem ez a viselkedés nem fér bele. De persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!