Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alkohol-cigi-drog, mi az amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol-cigi-drog, mi az amit ezek közül elnéztek egy kapcsolatban, vagy ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Ha igen,milyen mértékben ?
2017. aug. 4. 11:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
9%

Sörhab lenyalása.

Bocs, de mindegyik gáz.

2017. aug. 4. 11:05
 2/21 anonim ***** válasza:
25%

A dohányzást és a drogokat egyáltalán nem tolerálom.

Az alkoholt, csak olyan mértékben, hogy alkalmanként megiszik 1-1 sört vagy valamit, nem gond. Vagy egy lazább hétvégén bulizik és többet iszik valaki, de nem részegségig.

Ha ennél többet iszik valaki, azt nem tudom elnézni!

2017. aug. 4. 11:06
 3/21 anonim ***** válasza:
14%

Alkalmakkor (társasági összejárásnál-de nem minden héten), kulturált mennyiségű alkohol, NÉHA nagy melegben egy-egy sör elnyalása este.

Több ivás, illetve semmilyen dohányzás, drog nálam nem elfogadható. Csinálja, én nem akarok senkit megváltoztatni, de akkor nincs kapcsolat.

22/L

2017. aug. 4. 11:07
 4/21 anonim ***** válasza:
4%

"nagy melegben egy-egy sör elnyalása este"

De jó, hogy ezt mondod, ezt kihagytam. Aki nagy melegben alkoholt iszik, tehát zéró logikája van, az nekem ugyanolyan, mintha vallásos lenne.

2017. aug. 4. 11:09
 5/21 anonim ***** válasza:
10%
Nőtől egyiket sem. Haverokkal néha havi 1-2) elmegyünk sörözni, de ha a barátnőm minden nap részegen jönne haza, kidobnám.
2017. aug. 4. 11:16
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Cigi engem nem zavar, annak ellenére, hogy én nem cigizek. Az alkohol már inkább, főleg ha anélkül nem tudja elengedni magát vagy jól érezni. A drog meg teljesen kizáró ok.
2017. aug. 4. 11:19
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Zéró tolerancia. De ehhez kellett sok év tapasztalat.
2017. aug. 4. 11:19
 8/21 anonim ***** válasza:
56%

Azzal, aki cigizik vagy drogozik, ismerkedés céljából szóba sem állok.

Az alkohollal nincs bajom, ha nem függő és nem részegedik le tőle.

2017. aug. 4. 11:21
 9/21 anonim ***** válasza:
29%

Alkohollal nincs bajom ha nem alkoholista és nem issza magát folyton hulla részegre ,magyarul normális keretek között fogyasztja.

Drog az nálam szóba sem jöhet. Teljesen kizart hogy randizzak/együtt legyek egy drogossal.

Ciginek nem örülnék ,nem szívesen járnék olyannal aki dohányzik. Főleg nem együttélés szempontjából. Maximum úgy ha akkor nem dohányzik amikor velem van.

De nem élnék együtt olyannal aki láncdohányos.

2017. aug. 4. 11:23
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
4.: szerintem semmi logilátlan nincs abban, ha valaki fáradtan hazaér este és megiszik egy behűtött sört. Akinek ez a vallásossággal ér fel, az nagyon butuska
2017. aug. 4. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!