Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El kellett volna mondanom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellett volna mondanom mit érzek iránta? Félek hogy így abbamarad minden.

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam akivel nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, sokat nevettünk jól elvagyunk egýütt. Látom rajta hogy én is tetszem neki, sokszor megölelt vagy megpuszilt vagy csak picit hozzámért. Az a helyzet hogy ma volt az utolso munkanapom el akartam mondani hogy beleszerettem de végül nem mertem. Hogyan tovább felejtsem el?

23L

2017. aug. 3. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Manapsag mar telefonon is meg lehet beszelni talalkozot. Hogy mit akarsz mondani azt meg ugyis te tudod.
2017. aug. 3. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyszerűen csak szimplán elfelejted.

Ha mindketten annyira gyerekesek vagytok, hogy lépni nem mertek puszilkodtok mint az ovisok annak ellenére, hogy x ideig napi 8 órában ott volt a lehetőség egy szimpla randikérésre, akkor szerintem nem kell itt tovább ragozni a dolgokat.

Az megint másik történet, hogy mégis mi a fenének akarnál elmondani ilyesmit, ha ő is tudta, hogy az utolsó napod és még akkor sem gondolta azt, hogy elhívna valahova.

Nyilván akkor nem érdekled annyira, ez esetben viszont teljesen felesleges megnyílnod neki.

2017. aug. 3. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 +1

Kommunikációs készség lv.99

Azért ha tényleg nagyon érdekel jelezd felé,hogy nem szeretnéd megszakadna az ismeretségetek,bár ha ilyen simán felmerül az elfelejtés lehetősége lehet kár erőltetni.

Vagy várj egy kicsit hátha észbekap ez a bátor legény és ha nem lép és nem akarsz a kezdeményező lenni küldj neki ajándékba egy bugyit egy levél kíséretében amire rúzzsal rácsókolsz valami ilyen szöveggel : reméltem vagy annyira férfi,hogy Te veszed le rólam de sajnos már csak emlékül tudom neked ajándékozni. :D

2017. aug. 3. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott van a net,írsz neki,hogy figyelj,szívesen elbúcsúztam volna tőled,de sajnos nem volt rá lehetőségem (szépíts kicsit!).Ha gondolod,a későbbiekben tarthatjuk a kapcsolatot.Aztán innentől rajta múlik,mit kezd a lehetőséggel.
2017. aug. 3. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Esetleg nem felejtettél bent valamit? Mert akkor kérhetnéd, hogy hozza el neked.

Amúgy honnan tudod, hogy nem-e ő is így ére feléd, hátha ő fog lépni most majd??

2017. aug. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!