Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit kellene mondanom hogy azért nem bántsam meg az érzéseit?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon kedvelek.Régen velem csalta meg az akkori barátját de most dobta őt és elém állt azzal hogy velem akar lenni

De én nem akarom megbántani alapvetően nagyon bunkó vagyok nem érdekelnek mások érzései de őt nem tudom bántani mikor vele vagyok teljesen kifordulok önmagamból kedves vagyok ez azt jelenti hogy szeretem őt adott 2 hét haladékot hogy addig döntsem el hogy mi legyen ha vissza utasítom 23/F

2016. júl. 17. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Személyesen, határozottan és őszintén. Mondd el neki, hogy kedveled, de nem szeretnél többet.
2016. júl. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!