Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti párotokat is zavarja ha megnéz titeket más pasi is?
Figyelt kérdés
Az enyémet nagyon. Én konkrétan észre sem veszem ha megnéznek, a párom jelenti ki hogy ez is mit bámul téged, előre nézzen stb. stb. pedig egy visszafogott türelmes ember. Múltkor is voltunk strandon és mielőtt már elindultunk volna mondta, hogy na most mindenki nézni fogja a fenekedet stb. A medencénél meg hüledezett hogy én oda kifekszem és úgy napozom. :D Persze tudja hogy ez ellen nem tud mit tenni, de úgy van vele hogy senki még csak rám se nézzen. Egyébként nem zavar, elmosolygok rajta, csak érdekel hogy más párja is ennyire féltő?
27/N
2017. aug. 3. 08:48
21/27 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám betegesnek. Ha elmegyek bulizni nem csinál patáliát nem szól be semmit, nem hívogat éjszaka hogy mit csinálok mikor megyek haza stb. Azt nevezném betegesnek ha olyan lenne. De soha nem csinál féltékenységi jelenetet, csak ez a bámulós dolog zavarja.
2017. aug. 3. 11:16
22/27 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy, hogy csinál-e jelenetet vagy sem. A lényeg az, hogy őt már az zavarja, ha téged megnéznek. Ergo, valami nem stimmel nála.
23/27 anonim 

válasza:

Az enyémet zavarja, mondtam neki, hogy szokja meg, mert ez akkor is így volt, mikor ő még nem volt a párom. De nincs vele bajom, mindig azt mondom neki, hogy ne törődjön vele.
24/27 anonim 

válasza:

akkor nem értem mi értelme volt kiírni a kérdést. együtt örömködjünk a cukiságán, hogy milyen kis aranyos féltékenykedős, mert te olyan jól nézel ki?
25/27 A kérdező kommentje:
Nem kell gúnyolódni. Azért ìrtam ki mert arra voltam kìváncsi más párja is ilyen e. Elnézést hogy nem kértem először tőled engedélyt. De gondolom ìgy nagyobb öröm neked hogy bele tudtál kötni, sebaj legalább van egy kis örömöd.
2017. aug. 4. 12:54
26/27 anonim 

válasza:

"Azért ìrtam ki mert arra voltam kìváncsi más párja is ilyen e"
Biztos van akinek ilyen a párja, de az sem normális, mint ahogyan a tied sem az.
27/27 A kérdező kommentje:
Értem. :D
2017. aug. 4. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!