Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti párotokat is zavarja ha megnéz titeket más pasi is?
Az enyémet nagyon. Én konkrétan észre sem veszem ha megnéznek, a párom jelenti ki hogy ez is mit bámul téged, előre nézzen stb. stb. pedig egy visszafogott türelmes ember. Múltkor is voltunk strandon és mielőtt már elindultunk volna mondta, hogy na most mindenki nézni fogja a fenekedet stb. A medencénél meg hüledezett hogy én oda kifekszem és úgy napozom. :D Persze tudja hogy ez ellen nem tud mit tenni, de úgy van vele hogy senki még csak rám se nézzen. Egyébként nem zavar, elmosolygok rajta, csak érdekel hogy más párja is ennyire féltő?
27/N
#13 én is ezt írtam páromról, engem bezzeg lepontoztak... :-)
Szerintem is ez kellene legyen az egészséges gondolkodásmód. Én is láttam már lánykákat tetszelegni páromnak - szegény annyira elbambult hogy észre sem vette, én meg jót mosolyogtam a dolgon. Ez nem arról szól, ki mennyire szeret tetszelegni, engem sem érdekel, ki néz meg az utcán. De ha megnéznek, az egy visszajelzés a párunknak, hogy még mindig tetszetősek vagyunk, és büszkeséggel tölti el hogy ezek ellenére is vele vagyunk.
És tényleg furcsa kérdező párjának viselkedése, hiszen arról hogy valaki megnéz - például strandon, nem te tehetsz, és ha megnéznek sincs semmi - ahogy írták, nem fogsz a nyakába ugrani. Lehet meg kellene vele beszélni.
"Nem mutogatom magam, nem lököm a nyakamba a mellem meg ilyenek. Nőiesen öltözködöm, arról már nem tehetek hogy megbámulnak a pasik, mint ahogyan egy nő sem. A párom teljesen megbízik bennem, boldogok vagyunk egymás mellett, itt pusztán arról van szó hogy zavarja a férfiak sóvárgó tekintete. Tudja hogy sosem csalnám meg."
Rosszul látod. Az ennyire beteges féltékenykedés azért van, mert vagy saját magában nem bízik a párod, vagy benned. Ez nem normális dolog, hogy ennyire zavarja, valami nincs rendben az önértékelésével. Semmi joga hozzá, hogy megszabja, ki nézhet meg és ki nem. Ugyan miért ne nézhetne meg téged más pasi? Azok a pasik gondolkodnak így, akik azt hiszik, hogy a barátnőjük az övé, tárgyként tekintenek rájuk. A barátod téged nem a társának tart, hanem a tárgyának, akire vigyázni kell, akit meg kell óvni.
Nekem az exem volt inkabb feltekeny, a mostani baratom csak akkor lep kozbe, ha mar esetleg vki erezhetoen megakar kornyekezni(es ez 1000x jobb). Akkor aztan Jaj az illetonek!
Viszont az exem, durva volt. Soha nem felejtem el, amikor mentem vele az utcan es egyszer csak kopott egyet egy jo kis karomkodas kozepette. Hat kiderult, hogy egy idosebb ferfi a baratjaval, valosaggal ram izgult abban a par mp-ben, amig elmentunk mellettuk. Megnyaltak a szajukat, meg allitolag latta ahogy osszesugnak es bamulnak.
Oszinten szolva, nem tudom valoban igy tortent e ,de nagyon primitiv egy reakcio volt tole. Amugy alapjaraton nem szerette, ha megneznek, olyankor mindig csak egy jot "k**rva anyazott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!