Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! A ti párotokat is zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A ti párotokat is zavarja ha megnéz titeket más pasi is?

Figyelt kérdés

Az enyémet nagyon. Én konkrétan észre sem veszem ha megnéznek, a párom jelenti ki hogy ez is mit bámul téged, előre nézzen stb. stb. pedig egy visszafogott türelmes ember. Múltkor is voltunk strandon és mielőtt már elindultunk volna mondta, hogy na most mindenki nézni fogja a fenekedet stb. A medencénél meg hüledezett hogy én oda kifekszem és úgy napozom. :D Persze tudja hogy ez ellen nem tud mit tenni, de úgy van vele hogy senki még csak rám se nézzen. Egyébként nem zavar, elmosolygok rajta, csak érdekel hogy más párja is ennyire féltő?

27/N

2017. aug. 3. 08:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%

Igen.

Es orulok neki h ilyen.

2017. aug. 3. 08:50
 2/27 anonim ***** válasza:
70%

Enyém inkább büszkén mondja, hogy "most is végigstírolt egy srác a villamoson". Ugyan úgy én sem veszem észre :-)

Egyszer volt, villamosmegállóban, amikor én is észrevettem hogy van valami, mert egy srác nagyon lelassított mögöttem, párom meg hátrafordulva állt. Aztán mondta, hogy az illető úgy bámulta a fenekem hogy még lelassított hozzá, ez volt az egyetlen alkalom amikor be akart szólni neki, de ezt is inkább humorosan fogta fel. :-)

2017. aug. 3. 08:51
 3/27 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az ex volt ibetegesen feltekeny. Nem meselhettem el, ha valaki ramnezett, mert megbolondult a gondolattol is. Olyankor jött a hiszti es az erzelmi zsarolas. Gyülöltem..
2017. aug. 3. 08:57
 4/27 A kérdező kommentje:
Ő nem hisztizik meg semmi ilyesmi szerencsére. :) Valamelyik nap megdicsért az egyik férfi kollégám hogy milyen csinos vagyok a ruhámban és nagyon jól esett. Büszkén elmeséltem a páromnak, ő meg azt mondta hogy ilyeneket ne is mondjak neki, nem akarja tudni hányan legeltetik rajtam a szemüket, na mondom hát jól van akkor. :/
2017. aug. 3. 09:02
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Mi, ezt kimondottan figyeltük, ha csak úgy sétálgattunk. Nagyon jókat nevettünk, mikor 1-1 pasinak a szemét a porból kellett felszednie:) Vagy úgy bámulta a párom, neki ment valaminek, valakinek. Soha nem zavarta egyikünket sem, mert szerelem, szeretet, bizalom van egymás között. Semmi jelentősége nincs az ilyen, de megnéztek dolognak.
2017. aug. 3. 09:07
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
Én soha nem mesélem el páromnak, ha bókolnak vagy dicsérnek, esetleg flörtölni próbálnak velem, mert szerintem van egyfajta tolerancia a másik iránt, amit fent kell tartani.
2017. aug. 3. 09:10
 7/27 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez beteges a párod részéről. Valami nincs rendben a fejében.
2017. aug. 3. 09:17
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Nalunk nincs ebbol problema, de nem is krealok magamnak nokent ilyen szituaciokat."Kicsit" zavarna, hogy az utcan az utolso igenytelen faszi islazan kepzeleghetne a melleimrol vagy a fenekemrol. Ennel azert ertekesebbnek tartom magamat szerencsere :). Parom se ertene, hogy minek akarnek rajta kivul barkinek is barmifele szexualis benyomast kelteni.
2017. aug. 3. 09:32
 9/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. aug. 3. 09:40
 10/27 anonim ***** válasza:
A pasid megorult.
2017. aug. 3. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!