Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja mindig, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja mindig, hogy én menjek hozzá, de ő egyszer sem ajánlja fel, hogy ő jön? 18/L

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy arab sráccal és nem igazán mondom, hogy együtt vagyunk, mert még nem is találkoztunk, de szeretnénk. Mondtam neki, hogy akkor jöjjön ide ő, de sosem akar és nem mondja el, hogy miért, egyszerűen semmi okot nem mond, de amúgy minden nap beszélünk.

(ő amúgy 19 éves)

2017. aug. 2. 17:11
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Miért nem találkoztok semleges helyen?

Én elsőre egy pasihoz sem mennék fel ismeretlenül, főleg nem 18 évesen.

De magamhoz sem hívnám fel.

Menjetek el valami publikus helyre, sétálni, kávézni, moziba, akármi.

Amúgy én azt mindig intő jelnek veszem, ha egy pasi erősködik, hogy mindig én menjek hozzá, főleg első találkozáskor.

2017. aug. 2. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyakorlatiasan nezem a dolgokat, akkor azert mert neki ide vizumot kapni nehez es koltseges, mig te magyarkent eleg sok helyre utazhatsz anelkul.

Ha realistan nezem, akkor azert mert hazhoz meno pinat akar.

2017. aug. 2. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan, ahogy előttem már írták. Ha nem ismered és ez lenne az első találkozó, mindenképpen nyilvános helyen találkozz vele. Mondjuk egy kávézóban egy plázában. Ha bármi probléma adódna, legalább a security ott lesz, úgyhogy nem maradsz egyedül. Komolyan, alapvető dolog, hogy nem mész senki lakására úgy, hogy nem találkoztatok előtte.
2017. aug. 2. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Utolso, szerintem itt orszagokrol van szo. Ezert meredek a szituacio.
2017. aug. 2. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Na ha meg itt arról van szó, hogy a 18 éves kislány megismerkedett a Közel-Keleten élő Mohammeddel, aki most teszi neki a szépet, hogy utazzon el hozzá Szaud-Arábiába, akkor egy válaszom van: Ne azon agyalj, hogy mit akar, hanem hagyd a fenébe és keress valami normális srácot. Komolyan, mi a fenét akarsz tőle? Túl soknak érzed a személyes szabadságod?
2017. aug. 2. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem találkoznék vele.

Te nőként komolyan elutaznál egy olyan országba, ahol nem tisztelnek egy idegen srác miatt? :O Aki ráadásul még egy kifogást sem tud felhozni?

21/L

2017. aug. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!