Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a feleség vagy a szerető a number1?
Figyelt kérdés
szerető vagyok 5 éve,a pasi nős,nyitott házasságban él..feldobtam a labdát válasszon,ne találkozzunk augusztusban..és döntse el mit akar! Nem engem fog választani érzem,de csodák vannak nem igaz? :)2017. aug. 2. 16:18
22/28 anonim válasza:
A 19 es válasszal teljes mértékben egyetértek. Én is írtam pár mondatot ide, mert sokat nem akartam erre a kérdésre szánni. Aztán leparasztozott:)) Ment a zöld pacsi neked 19 es:) N
23/28 anonim válasza:
Hát babám, ebben a történetben a szerelem olyan, mint a fing. Ha nagyon erőlteted, lehet, hogy szar lesz...!
24/28 anonim válasza:
A 23 as is megérdemli a zöld pacsit:))) Már, csak azért is, mert igaz és jót röhögtem:))
N
25/28 anonim válasza:
A felesége sem jó, mert Te vagy. Te sem vagy jó, mert nem jött el miattad. Majd talán egy harmadikat tisztelne, de aki egyszer megengedte magának a megcsalást, az később is meg fogja, átcsúszik majd ugyanúgy a laza erkölcsi szűrőn. Választani, dehogy fog. Otthon nyugi van és nem üldözik, veled meg nem akar veszekedni. Keress hobbit, vesd magad munkába, felejtsd el. Építsd magad, hogy egész emberként egész kapcsolatot vonzz be.
26/28 anonim válasza:
Szerintem is lépj túl rajta :)
27/28 anonim válasza:
23as jót nevettem. Szerintem a feleségét választja.
28/28 anonim válasza:
No, mi történt?? én új vagyok itt..de írj légyszíves!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!