Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a feleség vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a feleség vagy a szerető a number1?

Figyelt kérdés
szerető vagyok 5 éve,a pasi nős,nyitott házasságban él..feldobtam a labdát válasszon,ne találkozzunk augusztusban..és döntse el mit akar! Nem engem fog választani érzem,de csodák vannak nem igaz? :)

2017. aug. 2. 16:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mekkora megkönnyebbülès neki, hogy nyugodtan lehet egèsz hónapban- hahá, el sem tudod kèpzelni. Te pedig azt hiszed, hogy azon gondolkodik, hogy kit válasszon.
2017. aug. 2. 18:54
 12/28 A kérdező kommentje:
benőtt a fejem lágya és elkezdtem többre értékelni magam annál,hogy egy ilyen méltatlan helyzetben benne legyek..sok idő kellett,de megléptem..majd most jön a neheze.. vágyom rá,hogy valaki szeressen..úgy igazán..aki szeretné,hogy mellette ébredjek reggelente...nem használt ki,mert honorálta... én imádtam,de rájöttem ez a férfi szeret,aki elviseli ha fáj??? Nem egy ilyen férfi nem szeret,csak kaland voltam.. egy hosszú kaland
2017. aug. 2. 19:13
 13/28 A kérdező kommentje:
persze csodák vannak,2 hete együtt elmentünk nyaralni ma a feleségével ment... nagyon köszönöm neki,a kedvességét..de felnőttem mellette és rájöttem,hogy többet érdemlek puszta ürítésnél..
2017. aug. 2. 19:15
 14/28 A kérdező kommentje:
a gond,reménykedek hogy engem választ,sajnos még vannak érzelmek.. de ennek az esélye 0...2 napja láttam utoljára szerintem,szép volt...fáj...itt a vége,érzem a feleségét választja
2017. aug. 2. 19:16
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
Majd, ha felesèg leszel ès a fèrjed elöször a cafkájával megy kirándulni, utána veled...Na, akkor tèrj vissza erre a tèmára te agyhalott.
2017. aug. 2. 20:05
 16/28 A kérdező kommentje:
de a feleségnek is van :) bocsika te paraszt!
2017. aug. 2. 20:15
 17/28 anonim ***** válasza:
60%
Ja, akkor más. Maradj vele, megèrdemled. Sőt csak ezt èrdemled!
2017. aug. 2. 20:37
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

szerintem egyik se. mindkettő mellett tart másikat.

persze kényelmesebb a feleség, aki szép otthonba várja meg vacsorával stb, ezért nyilván az. de nem a szerelem miatt.

2017. aug. 5. 18:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan, ülj már le és gondolkodj már kicsit. Mégis mire számítasz?

Van 2 adott ember, aki nyitott házasságban él a párjával. (Ezt tudják is egymásról, ahogy kivettem)

Ebben ők megegyeztek, ők még mindig társak.

Nem fogja egyik sem elhagyni a másikat egy szeretőért..

Sajnálom, de nem te vagy a társa, hanem a felesége. Még ezt is együtt alakították így, nem a háta mögött csalja a feleségét.

Másrészt, ha netán úgy alakulna, mire számítanál?

Hogy majd MEGVÁLTOZIK a te 2 szép szemedért,és onnantól monogám lesz? Hogy majd utánad nem fog ránézni és megkörnyékezni más nőt?

Komolyan elhiszed még ezeket?

De amúgy sem fogja nyilván felbontani azt, amit a feleségével mér felépítettek. A pasi nem hiszem,hogy keverné a szerelmet a szexxel, de még egy fellángolásért sem hagyná ott jelen esetben a feleségét.

Mit tudnál neki nyújtani, amit a felesége nem?

Ő ráadásul még a nyitott kapcsolatot is fel tudta mutatni. Ha neked ez megfelelne, nyilvánvalóan nem állítottad volna választás elé. Szóval ossz embert "szeretsz", totál fölöslegesen. Néha elég ésszel végiggondolni a dolgokat, mert láthatóan az érzéseid vakok.

26N

2017. aug. 5. 18:48
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a feleséget fogja választani. Megírod a fejleményeket majd? Kiváncsi vagyok. :)
2017. aug. 5. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!