Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy szerelem?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Távkapcsolatban élünk 200km-re egymástól. a találkozást eddig megoldottuk havi 2-3szor, de most ha oda mennék továbbtanulni az ő városába minden nap együtt lehetnénk, nem sokat ugyan, de legalább együtt lehetnénk. Ez az az érv amiért odamennék, viszont ha a másik városba mennék, ott már lenne albérlet, van rengeteg ismerős, anyagilag sokkal kedvezőbb, állás is van és közelebb vagyok az otthonomhoz. Munkából adódóan gyakrabban tudnánk találkozni mint havi néhány alkalom, de ha ebbe a városba megyek nélküle leszek még mindig és attól tartunk ezt nem bírná ki a kapcsolatunk. A másik városban pedig ő lenen nekem egyedül és félek ha elveszítem tök egyedül maradok egy idegen helyen. De érzem, hogy sosem találnék még egy iylen nagyszerű lányt akit ennyire szeretnék. Ti hogy döntenétek?2017. júl. 25. 13:15
1/2 anonim válasza:
Aha. Eddig működött a távkapcs 200kmről, most ugyanaz nem menne 230ról. Logikus.
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig is nehéz volt, ez nem mehet így tovább.
2017. júl. 25. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!