Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok előnyben vannak azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok előnyben vannak azok a férfiak akik jobban kimutatják érzelmeiket? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem... még a csajokkal sem jövök ki pont ez miatt...

A férfi legyen férfi, nem érzelmeskedjen többet, mint amennyi egy normális kapcsolathoz kell!

2017. júl. 24. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Régebben nem értékeltem az érzelmesebb pasikat, csak a nagyképű bunkókkal foglalkoztam, de pár csalódás után megtanultam értékelni és igénylem is, hogy mutasson ki érzéseket. Nincs kedvem minden nap azon idegeskedni, hogy vajon eléggé szeret-e, vagy csak nem mutatja. Ha szeret, mutassa, ennyi.
2017. júl. 24. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
En ezert szakitottam...en mindent kimutatok ereztetek...sokat olelek...ez nem jon be a noknek...34f
2017. júl. 24. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Szeretem,ha valaki érezteti velem,hogy szeret.Egyrészt mert én zárkózottabb vagyok,és olyan társ mellett nyílok csak meg,aki mellett biztonságban érzen magam.Másrészt sok pofára esés után jól tud esni néhány kedves gesztus.Ezeket persze viszonzom is,csak nálam kis időbe telik,míg megnyílok,feloldódom,tudom viszonozni.
2017. júl. 24. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Előnyben van, de csak addig, amíg nem keveri az érzelmek kimutatását egy nyálas kiskutya viselkedésével.
2017. júl. 24. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért, van olyan, akinek hosszú távon bejön az "érzelmek nem kimutatása"?

Mindig meglepnek mennyire szociálisan életképtelenek az emberek...

26N

2017. júl. 24. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak segítsen megszokni. Szóval ne azonnal vesse rám magát, hanem hagyjon időt megszokni. Minden nőnek szüksége van erre, csak már megszoktuk az elhidegülést.
2017. júl. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!