Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belem szerethet ujra a baratom?
4 honapja vagyunk egyutt, eddig minden teljesen felhotlen volt. Voltak kisebb vitaink de sosem veszekedtunk. Par napja vitaztunk, es tegnap pedig mikor megkerdeztem hogy szerelmes-e belem azt mondta hogy par napja nem erzi ugyanazt mint eddig. Ugy gondolja javithato meg, nem lehetetlen.
Szerintetek lehetseges hogy helyrehozzuk, es ujra belem szeressen? Tortent mar veletek hasonlo? Esetleg valaki lett mar szerelmes a parjaba ujra, es ha igen mennyi ido elteltevel? Az erzes ugyanolyan volt masodszorra is?
18/L
20/F
A saját példámból kiindulva, szerintem a sok nézeteltérés miatt bizonytalanodhatott el.
Tudom közhelyesen hangzik, de üljetek le és beszéljétek át, kit mi bánt, meghallgatva a másikat, és így találjatok megoldást.
Én se vagyok olyan hű de idős a 28 évemmel, de azt megtanultam hogy az őszinte kommunikáció nagyon fontos, a párod az az a személy kell legyen akinek mindent elmondhatsz és nem kell félj mit gondolj.
Min szoktatok egyébként vitázni? Most min vesztetek össze? :)
Alapjaraton eleg kulonbozok vagyunk, en eleg heves termeszet vagyok, o pedig nagyon nyugodt. A masik problema, hogy 4 honapja kezdtem el szedni fogamzasgatlot, ami az elso 3 honapban nalam hangulatingadozast es hisztiket okozott. A vitaink nagy resze felreertes, mivel heti 2x tudunk max talalkozni.
Az elejen nagyon szerelmes volt, ereztem is. Az utobbi egy hetben kezdett furan viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!