Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belem szerethet ujra a baratom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belem szerethet ujra a baratom?

Figyelt kérdés

4 honapja vagyunk egyutt, eddig minden teljesen felhotlen volt. Voltak kisebb vitaink de sosem veszekedtunk. Par napja vitaztunk, es tegnap pedig mikor megkerdeztem hogy szerelmes-e belem azt mondta hogy par napja nem erzi ugyanazt mint eddig. Ugy gondolja javithato meg, nem lehetetlen.

Szerintetek lehetseges hogy helyrehozzuk, es ujra belem szeressen? Tortent mar veletek hasonlo? Esetleg valaki lett mar szerelmes a parjaba ujra, es ha igen mennyi ido elteltevel? Az erzes ugyanolyan volt masodszorra is?

18/L

20/F

2017. júl. 25. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk mar... egyutt vagytok par honapja, aztan mar nem szerelmes, holott, meg kb. 2 evig a legnagyobb rozsaszinkodos szerelemben kellene elnetek. Aztan reszerol par het utan vege is van ennek mar most. Felesleges erre az egeszre ido pocsekolni.
2017. júl. 25. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A saját példámból kiindulva, szerintem a sok nézeteltérés miatt bizonytalanodhatott el.

Tudom közhelyesen hangzik, de üljetek le és beszéljétek át, kit mi bánt, meghallgatva a másikat, és így találjatok megoldást.

Én se vagyok olyan hű de idős a 28 évemmel, de azt megtanultam hogy az őszinte kommunikáció nagyon fontos, a párod az az a személy kell legyen akinek mindent elmondhatsz és nem kell félj mit gondolj.

Min szoktatok egyébként vitázni? Most min vesztetek össze? :)

2017. júl. 25. 09:53
 3/9 A kérdező kommentje:

Alapjaraton eleg kulonbozok vagyunk, en eleg heves termeszet vagyok, o pedig nagyon nyugodt. A masik problema, hogy 4 honapja kezdtem el szedni fogamzasgatlot, ami az elso 3 honapban nalam hangulatingadozast es hisztiket okozott. A vitaink nagy resze felreertes, mivel heti 2x tudunk max talalkozni.

Az elejen nagyon szerelmes volt, ereztem is. Az utobbi egy hetben kezdett furan viselkedni.

2017. júl. 25. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez esetben talán az is elég, ha abbahagyod a hisztizést.
2017. júl. 25. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom miert kell rosszindulatunak lenni. Nyilvan nem direkt csinaltam, alapjaraton nem vagyok hisztis egyebkent.
2017. júl. 25. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulat, a hiszti egyszerűen kiábrándító. Akkor is, ha nem direkt csinálod. Hagyd abba a hisztizést. Ha érzed, hogy megy fel benned a pumpa, számolj tízig és lélegezz mélyeket. Hidd el, hogy hiszti nélkül sokkal vonzóbb leszel. Tényleg nem bántani akartalak, csak szerintem nem kelm ide semmi hókuszpókusz. Megváltoztatod a kiábrándítò viselkedésed, és jobb lesz a kapcsolatod.
2017. júl. 25. 11:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Eppen ezert irtam, hogy a tabletta miatt volt, es amugy nem vagyok ilyen. Egyebkent koszonom a valaszt.
2017. júl. 25. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerethet "újra" a barátod, ha okot szolgáltatsz rá. A szerelem nem jön magától, azt valami kiváltja. Valami, ami benned van. Ha jön akkor sem lehet hátra dőlni, mint akinek semmi dolga a világon. Ugyanis a szerelmet ápolni kell. Folyamatosan, napi szinten tenni érte mindkét félnek.
2017. júl. 26. 10:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Szeret, szeretettel. Csak nem szerelemmel. Egyebkent megbeszeltuk az egeszet, kis valtoztatasokkal ujra kezdjuk.
2017. júl. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!