Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyú féltékenységet hogy lehet elviselni? Hogy mással kell együtt látnom? 21/F
Aludni sem bírok már, el sem tudom képzelni mihez kezdhetek vagy, hogy más lány érdekeljen engem. Legszívesebben elkapnám es a sz*rt is kiverném a palijából, de tudom hogy attól még úgysem lesz az enyém csak megutálna. De még az is jobb lenne mint ami most van, hogy le se sz*r mert minden gondolataban csak az a másik van. Akinek valamiért jár ami nekem nem. A legszerencsésebb idióta, hogy ilyen lányt kifogott, a talpa nyomát sem csókolhatná meg erre oda van érte és egész nap vele van Ő.
A szívem szakad meg, annyira mérges és kiábrándult vagyok haragszom az egész világmindenségre, hogy miért vannak annyian boldog kapcsolatban és nekem miért nem adatik meg ez? Tetszettünk egymásnak én is neki nagyon, hasonlóak vagyunk és biztosan jól kijöttünk volna, megvan a kémia is meg minden. De rajtam kívülálló okok miatt nem jött össze. Szimplán mert messze laktunk egymástól és csak olyan ritkán futottunk össze hiába igyekeztem tényleg annyira. Egyszerűen rosszul jött ki ha én utaztam oda akkor ő ment el vagy fordítva és azt is elrontottam, hogy nem álltam elé konkrétan hogy szia tetszel randi? Tudtam, hogy sokan be akarják fűzni akiknek sokkal jobb lehetőségük volt mivel akivel összejött gyakorlatilag a szomszéd utcában lakik és az egyik legjobb barátja a csaj barátnőjének a pasija. Tök jó nem? Persze én is elrontottam tudom én. De ő is tudta vagy nemtudom, pár hete láttam őket kézenfogva először és akkor is úgy nézett rám... Komolyan majdnem rosszul lettem az idegtől hogy lehet ezt elviselni? De mostmár nincs ilyen, mostmár rám se néz már csak a srác létezik neki gondolom belezúgott. Pedig én jobban is nézek ki (jajj nem kell... tudom tudom nem ez számít és mindenkinek más a szép tudom tudom) És ezzel már nem tudok mit kezdeni. Mindig csak azok gondolkodom, hogy miért nem az én kezemet fogja? Én is boldoggá tudnám tenni, vigyáznék rá és vele akarnék lenni egész nap. Mit csináljak magammal, lőjem fel magam az űrbe? Más lányok vannak rajta kívül egy csomóan, van aki sorba is állna, de egyik sem érdekel pedig ők is normális szép lányok. De valakinek nem érnek a nyomába.
Egyet mondhatok, semmiképpen se menj el teherautó-sofőrnek, ha itt valaki ezt ajánlgatja majd...
Amúgy várd az idő múlását, és évről évre jobb lesz... Egyre kevésbé fog zavarni-hiányozni.
Én is voltam ilyen helyzetben, vártam,hogy az idő vagy egy másik férfi megoldja. Így is lett. Persze most megint szingli vagyok.
19L
#2 Ez valami célzás volt? :D
Amúgy sajna nem úgy megy, hogy nézem a csillagokat és akkor eszembe jut, hogy minek aggódok egy pici csajért hanem inkább miért nem nézzük együtt atom romantikusan azokat a csillagokat?! De mi a legjobb mit csináljak? Bepróbálkozzak csak azért is? Várjak hátha? Tűnjön el valahogy a pasija??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!