Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ezt a pasit?
Figyelt kérdés
Első randi nem láttuk még egymást amolyan vakrandi.200km távolság a fiúnak van kocsija mégis én menjek fel hozzá vonattal. Azzal indokolja hogy nem bízik.Én meg miért bízzak?Szerintetek?2017. júl. 20. 22:16
11/21 anonim 

válasza:

Ez úgy lenne fair, hogy félúton találkoztok. Ő is 100 km, te is 100 km utazás. Vagy az utazó fél költségének 50%-át állja a nem utazó fél.
12/21 anonim 

válasza:

Meglepő válaszok. Még a pasit sajnáljátok mert fizetnie kell a benzint. De a kérdező is fizeti a vonatot hé azt sem ingyen van. Szerintem is úgy lenne igazságos hogy fele út mind a kettőtöknek. De a válaszom az hogy én sem mennék.
13/21 anonim 

válasza:

Mindkét felet sajnálom ha ő fizeti az egészet.
De a kérdés kicsit olyan ízű volt, hogy jöjjön csak ő oda. Igaz a fickó meg pont fordítva.
Minek találkozzon két ilyen ember?
14/21 anonim 

válasza:

Hagyd a fenébe. Milyen folytatása lenne ennek?
15/21 anonim 

válasza:

Haggyad, nehogymá' egy nőnek bármit kéne tennie az ismerkedésért, kapcsolatért. Hőőj hát a férfinak az a dolga, hogy becsiskuljon, és talpat nyaljon egy zsákbamacskáért.
16/21 anonim 

válasza:

Hagyd, ilyen távolság mellett semmi értelme. Biztos van közelebb is megfelelő csávó. Vagy találkozzatok félúton, de azért az elég gáz szerintem. Az meg aztán teljesen nonszensz, hogy úgy kezdjétek a randit, hogy akkor az egyikőtök kicsapja a másiknak a tankolás vagy a jegy blokkját, hogy na akkor kérem a felét.
18/21 anonim 

válasza:

Ilyenkor félúton kell találkozni 😃
19/21 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy ha fekvogipszben 3hetig itthon fekszem akkor se jon le. Igenis a ferfinak kell lepni foleg ha van kocsija. Ha forditva lenne en nem hagynam hogy vonatozzon leugranek erte max kifizetne. Es egyebkent egy ferfitol ez alap dolog lenne ha mar a tavolsagot felvallalja valakinek lepni kell.
2017. júl. 21. 16:28
20/21 anonim 

válasza:

Mondjuk szerintem már ott baromság ez az egész sztori, hogy az égvilágon senki nem utazna 200 km-t egy VAKRANDI kedvéért. Oké, lehet neten ismerkedni, de aki egy képet nem merne velem váltani, azt nem tudnám komolyan venni, a szomszéd utcáig nem sétálnék ki érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!