Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja ismerek egy pasit, szerintetek vegyem komolyan vagy hagyjam?
Ha találkozol egy pasival mindenképp elvárod, hogy felborítsa az egész életét akárhogy is érzi magát és napi rendszerességgel építsen be az életébe úgy, hogy 1 hónapja ismer?
Mi van ha teljes az élete, nem a párkapcsolat az egyetlen cél az érdekében és csak egy pozitív dologként gondol rá ami jó ha van?!
Igazából minden lány ezt várja el? Ismerőseid is ezen az állításon vannak ezzel kapcsolatba?
Kicsi lány....ne légy ilyen naív!!!!
Egy időben én is éltem így, nem vagyok rá büszke. Nem véletlenül nem hív fel telefonon, mert akkor lebukna, kényelmetlen lenne a szituáció. Sokkal egyszerűbb viberezni, SMS-ket írogatni, mert az személytelen, azzal nehéz lebukni. Akkor keres, amikor éppen ráér és gondolom elvárja, hogy egy füttyentésre legyél kész és csinosan várjad és majd elvisz szórakozni majd egy kis szex és 1 hétig nem is látod. A magyarázat az, hogy sok munkája van és elfoglalt, meg mellékesen még van 2 Nő rajtad kivül az életében.
Ismered a barátait? A szüleit? Tudod hogy hol lakik? Mit tudsz Róla?
38F
Ha felvállal Téged a barátai előtt, felveszi telefont amikor hívod, és megígéri ,hogy ha van egy kis ideje akkor azonnal keresni fog,és nem amikor éppen kedve van, akkor kezdhetsz bizakodni. Pillanatnyilag csak alkalmi partner vagy, de még lehetsz barátnő is, elsősorban ez a pasi hozzáállásán múlik illetve azon, hogy meddig hagyod ebben az állapotban tartson.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!