Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keves idot toltunk eggyutt?
A baratnommel 3 honapja jarunk. O is es en us valtasban dolgozik, de van mellete szabad napunk is. Nem elunk egyutt, igy hetente kb 3x talalkozunk, van hogy 4x. De nekem ez kevesnek tunik egy komoly hosszu parkapcsolatban. Masok is vannak ilyen helyzetben hogy csak enyiszer talalkoznak ? Illetve hogy oldjak meg. ?
20F, 23L

Persze, sokan vannak így ezzel. Mikor mind a ketten ugyan így gondolják akkor általában azon vannak, hogy össze tudjanak költözni. Van erre lehetőségetek ?
30/f

nem kevés.
masfél évig csak 7 végente talalkoztam az akkori barátnőmmel, de az előtte lévővel is. távkapcsolataim voltak.
sztem ez simán jó.
majd ha együtt éltek lehettek eleget összenőve :D
ne hisztizz ezen be a csaj előtt...az gáz lesz, főleg ha neki ez pőont kényelmes így.

Háát ja kényelmetlen ez így. Esetleg felhozhatod, hogy elég-e ez így neki, talán kapcsol, bár 3 hónap alatt azért még normális, ha nem merült fel az összeköltözés. Bár nagy gond tán nem lenne, hiszen mind a ketten dolgoztok.
30/f

Szerintem ez még pont rendben van. Ez elég idő és nem is vagytok mindig egymás nyakàban.
Nem tartom kevésnek. Bármennyire is szeretném a másikat- éjjel nappal vele lenni kicsit unalmas lenne.
Mellesleg mások is kűzdenek ilyen "problémával" közös megoldás lehet majd az összeköltözés. De ezzel várnék,persze a te döntésed.
19/L

>Nem hoztam fel ezt a temat mivel nem az en lakasom hanem az ovd, o kene felhozza nem ?
Passzívan kivárni MINDIG hiba. Nyilván nem azzal kell kezdeni, hogy odaköltöznél hozzá, hanem azzal, amit itt leírtál: kevésnek érzed az együtt töltött időt. Tudd meg, hogy ő hogy érzi, aztán beszélgessetek arról, hogy mik a kilátások, vannak-e lehetőségek, mit tudnátok tenni.

Hmm a 3-4 nap nem tűnik kevésnek, de ez habitustól is függ. A lakás témát neki kéne felhoznia, mert az ő ingatlanja. Azt a témát még én sem erőltetném mondjuk.
Ha kevesled, mindenképp ülj le vele megbeszélni, ő mit érez ezzel kapcsolatban és tudtok-e ellene tenni bármit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!