Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek még ilyen nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen nők?

Figyelt kérdés

[link]

Aki játékos, látja az élet szép oldalát is, nem savanyú, aranyos, és nőként viselkedik, nem próbál meg férfi lenni, férfias tulajdonságokat magára erőltetni.:D Tehát aki olyasmi mint a fent látható hölgyemény.:D

2017. júl. 8. 00:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép arca van Chrissy Costanza-nak, és a Pikachu jelmez alatt elég jó alakja is *.*
2017. júl. 8. 09:21
 22/26 anonim ***** válasza:
De nincs olyan közeg, amiben egy egész nem otthonosan mozog.
2017. júl. 8. 10:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Hat a baratom joval empatikusabb, mint en. A szuleim meg kb ugyanolyan szinten mozognak ezen a teren. Es a lanyismeroseimen se vettem eszre meg, hogy olyan kiemelkedoen magas erzelmi intelligenciaval lennenek megaldva.
2017. júl. 8. 10:15
 24/26 anonim ***** válasza:

Játékos és cuki muki vagyok. Cserébe viszont határozott is, nagyon inteligens, mindezt nőiesen.

Rólam is van valahol hasonló kép, de jóval több vagyok, mint egy cuki csajszi.

Szóval igen, létezem, gyermeki lélek, stb. De azért ne hidd azt, hogy minden tündérmese.

2017. júl. 8. 10:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy az idő előrehaladtával egyre kevesebb ilyen embert lehet találni, de nem azért, mert ezt cikinek vélik és direkt megváltoznak... Pl én is olyasmi voltam, mint amiket leírtál, de 24 éves koromban meghalt a nővérem, 25 voltam, mikor az anyukám is, és az élet földhöz vágott egyéb módokon is, és még nem értem el a 30at, de már elvesztettem ezeket és elvesztettem magamat és nem látom már az élet jó oldalát, vagy inkább nem hiszek benne. Csak a rossz és kevésbé rossz részekben.

És amúgy utálom ezt, mert nem én választottam a változást, mert szerettem magam, anikor olyan voltam, de most már nem természetes, most már nem a részem... És ahogy megy az élet, úgy jönnek ezek a dolgok, amik örökre átformálnak akaratod ellenére és szerencsésebbeknek ez csak később jön, de senki sem úszhatja meg.

2017. júl. 8. 11:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is ilyent akarok!

Nem hátrány, ha ezeken túl esetleg még a konyhában is kiismeri magát. :D

2017. júl. 9. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!