Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen nők?
Aki játékos, látja az élet szép oldalát is, nem savanyú, aranyos, és nőként viselkedik, nem próbál meg férfi lenni, férfias tulajdonságokat magára erőltetni.:D Tehát aki olyasmi mint a fent látható hölgyemény.:D

De senki nem akar semmit a pofádba tolni. Te kinevezted magad valakinek, aki megmondja, mely tulajdonságokat tartod férfiasnak, és ha van egy nő, akiben az gyárilag megvan, akkor szerinted azt magára erőlteti.
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki Pikachu-nak öltözik önszántából. Ahogy azzal sem, ha egy nő kopaszra borotválja a fejét és beáll GI Jane-nek. A baj akkor van, ha bármilyen tulajdonságot magára erőltet vagy elnyom magában valaki, mert a másik nagy finnyásan lenézi.
Magára erőltetésnél arra kell gondolni, hogy ha van egy ilyen adott lány, amiket tulajdonságokat előbb leírtam, hogy az a típusú lány nem erőlteti magára. Nem általánosan írtam a női nemre. Mert ez a fent említett nőben nagyon ellentmondásos lenne, és nem lenne hiteles tőle. Mert a víz és tűz nem fér meg egymás mellett. Tehát hogy fiús közösségben is megtartja magát olyannak amilyen, és nem kezd el beolvadozni a környezetébe. De ezt se úgy kell érteni, hogy nem csinál olyan dolgokat mint a fiúk, csak hogy nem azért csinálja, mert hogy be akar olvadni, meg akar felelni, figyelemre éhes vagy stb, hanem mert ő viccesnek találja, vagy mert úgy volt kedve.
A pofámba tolásnál meg arra gondoltam, amikor egy nő kiteszi a mellét, meg a seggét úgy rázza hogy egyik pillanatban azt látom, másik pillanatban az arcát, és hogy én annál jobban preferálom ezt a stílust, aki nem a testével akarja az értékeit bizonygatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!