Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek még ilyen nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen nők?

Figyelt kérdés

[link]

Aki játékos, látja az élet szép oldalát is, nem savanyú, aranyos, és nőként viselkedik, nem próbál meg férfi lenni, férfias tulajdonságokat magára erőltetni.:D Tehát aki olyasmi mint a fent látható hölgyemény.:D

2017. júl. 8. 00:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
25%
hogyne létezne de nagyon ritka
2017. júl. 8. 00:42
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
EMBERI tulajdonságok vannak, nem pedig női-férfi. Ha egy nő alapból olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiket te férfiasnak ítélsz, és elvárod tőle, hogy Pikachu-nak öltözzön és fejhangon beszéljen, akkor azzal pont tulajdonságokat erőltetsz rá.
2017. júl. 8. 00:47
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy ràerölteti lehet hogy önszántàból pikachu
2017. júl. 8. 00:52
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem várok el én semmit senkitől, csak kíváncsi vagyok, hogy tartja-e ilyennek magát valaki amit leírtam.
2017. júl. 8. 00:53
 5/26 A kérdező kommentje:
Hát én többre tartom az ilyet, mint aki csak egy cafat húst lát magából, és azt próbálja a pofámba tolni, már no offense.:D És amúgy se pikachu, hanem tigris.:D
2017. júl. 8. 00:55
 6/26 A kérdező kommentje:
oroszlán* huh
2017. júl. 8. 00:55
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

De senki nem akar semmit a pofádba tolni. Te kinevezted magad valakinek, aki megmondja, mely tulajdonságokat tartod férfiasnak, és ha van egy nő, akiben az gyárilag megvan, akkor szerinted azt magára erőlteti.

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki Pikachu-nak öltözik önszántából. Ahogy azzal sem, ha egy nő kopaszra borotválja a fejét és beáll GI Jane-nek. A baj akkor van, ha bármilyen tulajdonságot magára erőltet vagy elnyom magában valaki, mert a másik nagy finnyásan lenézi.

2017. júl. 8. 01:05
 8/26 A kérdező kommentje:

Magára erőltetésnél arra kell gondolni, hogy ha van egy ilyen adott lány, amiket tulajdonságokat előbb leírtam, hogy az a típusú lány nem erőlteti magára. Nem általánosan írtam a női nemre. Mert ez a fent említett nőben nagyon ellentmondásos lenne, és nem lenne hiteles tőle. Mert a víz és tűz nem fér meg egymás mellett. Tehát hogy fiús közösségben is megtartja magát olyannak amilyen, és nem kezd el beolvadozni a környezetébe. De ezt se úgy kell érteni, hogy nem csinál olyan dolgokat mint a fiúk, csak hogy nem azért csinálja, mert hogy be akar olvadni, meg akar felelni, figyelemre éhes vagy stb, hanem mert ő viccesnek találja, vagy mert úgy volt kedve.

A pofámba tolásnál meg arra gondoltam, amikor egy nő kiteszi a mellét, meg a seggét úgy rázza hogy egyik pillanatban azt látom, másik pillanatban az arcát, és hogy én annál jobban preferálom ezt a stílust, aki nem a testével akarja az értékeit bizonygatni.

2017. júl. 8. 01:39
 9/26 A kérdező kommentje:
Lehet a megfogalmazás nem egyértelmű/jó, mert valóban a fő kérdésben általánosítás van, és erre az általánosításra egy felsorolás utána, de így maximum csak rosszul fogalmaztam meg azt amire gondoltam. Addig okés is egy nő férfias vonásokkal, megnyilvánulásokkal, stb amíg ezeket azért csinálja, mert ő ilyen, és nem azért, hogy bizonyos körökbe jobban beássa magát.
2017. júl. 8. 01:46
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem flangalok hetkoznap tigrisjelmezben es mosolygok agyba-fobe kozben, szoval ha ezt jelenti a noiesseg, akkor kiestem :(((
2017. júl. 8. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!