Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek ilyen férfiak? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen férfiak? És igaz-e, hogy közel minden nő ilyen férfire vágyik, még akkor is, ha közben meg link alakokkal jön össze?

Figyelt kérdés
Ez a férfi egyéb pozitívumai (és negatívumai) mellett egy szem nőre vágyik, abszolút monogám. Egy, olyan nőt akar, aki társ és partner mindenen. Szexuálisan is csak arra a nőre vágyik! Viszonzott szerelmet akar. Feltétlenül hűséges, és tenyerén hordozza azt az a nőt. Olyan nőt, akivel lehet tervezni, építeni, és aki méltó a sok kapott jóra.
2016. máj. 30. 07:15
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

* -az

...hordozza azt a nőt.

2016. máj. 30. 07:20
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Részemről igaz, hogy ilyen férfira vágyom. A többi nő nevében nem nyilatkozom.
2016. máj. 30. 07:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, 2es vagyok megint: léteznek ilyen férfiak. Legtöbb fiú ismerősöm ilyen, tegnap is erről beszélgettünk az egyikükkel.

Reményeim szerint párom is ilyen, de ezt majd az idő eldönti :)

2016. máj. 30. 07:40
 4/17 anonim ***** válasza:
21%

Egy nő sem vágxik arra, hogy tenyéren hordozzák, ha mégis, azt kislánynak hívják nem nőnek...

A szememben a nő magabiztos, önálló és agilis.

30/f

A többi jellemző szerintem igaz rám... Monogám vagyok, szeretem a páromat és soha nem fogom megcsalni, de ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor persze, hogy ahány jó csajt meglátok, mindig eszembejut, mit csinálnék vele... A biológiát sajnos nem lehet kikapcsolni...

2016. máj. 30. 07:41
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
A tenyerén hordozza rész tényleg gáz. Ehgyébként a legtöbb férfi fiatalon így indul. Egy nőt szeretne, aki társa és partnere, akár egy életen át. Aztán pár csalódás után vált.
2016. máj. 30. 07:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon jó tulajdonságok és az is igaz lehet hogy a legtöbben ezt keresik a másikban legyen az férfi/nő. De azért vannak fokozatok amit mindenki szem előtt tart.

Először is működjön a kémia, ha ez nincs, nincs ismerkedés se, nincs második randi se. Aztán a jó szex. Ha valamelyik fél csődöt mond, akár előre, de maximum 3- alkalommal is ott megint vége a dolognak. Ezután jön pár alapvető tulajdonság akit mindenki szeretne hogy a párja olyan legyen, ez vagy bejön vagy nem, de ha nagyon eltérnek ezek a jellemek, mert ugye idő kell míg megismerszik az ember, akkor szintén különválnak az utak. Mire ennyire kiismerik egymást a felek (pár hónap), ezután jöhetnek azok a bensőbb dolgok amiket felsoroltál. Sokan vágynak erre, de ha előtte megbukik a dolog, ezek, amiket te leírtál ki sem tudnak derülni. Lehet hogy már az ex barátnőben/pasiban is megvoltak ezek a tulajdonságok, de ha nem teljesül mellé még egyéb tényező is, akkor ez nem elég senkinek sem. Ez van, rohanó világ, mindenki keres keres mert fél hogy egyedül marad, és addig keres míg ilyet nem talál, csak azt nem tudja, hogy egy jó kapcsolathoz is idő kell, de mivel az egyetlen dolog amink van, az időnk, ezért pont abból nem szeretnénk sokat áldozni fölöslegesen.

2016. máj. 30. 08:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de nem nézek ki jól, ezért nem kellek egy nőnek sem.
2016. máj. 30. 08:26
 8/17 Költőnő? ***** válasza:
68%
Ilyen az emberem. Sztem ezzel megválaszoltam. Ha a többi mit akar, az némelyiknél nekem is egy misztikum, de egy nő általában már tudja mit akar.
2016. máj. 30. 09:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Én nem ilyen vagyok. Nem tudom, hogy miért állnék le egyetlen nőnél vagy miért hordoznám a tenyeremen.

Ezek a lányregényes-barokkos túlzások annyira szürreálisak számomra.

2016. máj. 30. 09:33
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Az én párom is ilyen. Legalábbis, nem köti az orromra, ha esetleg eszébe jut egy-egy pajzán gondolat a recepciós Jucival kapcsolatban, de azért határozottan vágyik rám szexuálisan, ez tagadhatatlan :D A többi főleg stimmel. Még a tenyerén hordozós rész is- szerencsére megtalálta azt az arany középutat, ami nem papucsság, megalázkodás, de nem is erőltetett. Szóóóóval... Egy már egészen biztosan létezik (a többi válaszolóéval összeadva már 3), és részemről igaz, hogy ilyenre (rá) vágyom. Azt egyébként nehezen hiszem el, hogy ha valaki összejön ennek a teljes ellentétével, az ilyenre vágyik a szíve legmélyén, de hát, ki tudja.
2016. máj. 30. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!