Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek ilyen férfiak? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen férfiak? És igaz-e, hogy közel minden nő ilyen férfire vágyik, még akkor is, ha közben meg link alakokkal jön össze?

Figyelt kérdés
Ez a férfi egyéb pozitívumai (és negatívumai) mellett egy szem nőre vágyik, abszolút monogám. Egy, olyan nőt akar, aki társ és partner mindenen. Szexuálisan is csak arra a nőre vágyik! Viszonzott szerelmet akar. Feltétlenül hűséges, és tenyerén hordozza azt az a nőt. Olyan nőt, akivel lehet tervezni, építeni, és aki méltó a sok kapott jóra.
2016. máj. 30. 07:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha találok ilyen nőt akkor én is ilyen vagyok.
2016. máj. 30. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:
létezem, bár olyan nőt ki ezt megérdemelné még nem találtam.
2016. máj. 30. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Igen minden no erre vagyik aztan berakjak a baratsag zonaba azt a ferfit es osszejonnek egy bevulrol ures csavoval majd sirnak a baratnak hogy igy rossz meg ugy rossz.

En is ilyen voltam aztan rajottem hogy nincs olyan no aki ezt megerdemelne! Ja de van csak 30 alatt ritka.

2016. máj. 30. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek. Más nő nevében nem nyilatkozok, a magam részéről csak azért nem "vágyom" ilyen férfira, mert már megtaláltam, nem kell vágynom rá. Én csak ilyen férfival tudtam mindig is elképzelni párkapcsolatot, 100%-os hűség nélkül számomra nincs kapcsolat.
2016. máj. 30. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Én például ilyen férfi vagyok. Viszont házasságomban nem ezt kaptam vissza így vége lett. Bár ez a tenyéren hordozás nem tudom számodra mit takar. Ha azt hogy elkényeztetem, mindennel elhalmozom a nőt, akkor az a dolog nem igaz rám.
2016. máj. 30. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez rettenetesen egyoldalúnak tűnik, pláne a végén ez a "méltó a sok kapott jóra". Eleve olyan társat kéne választani, aki méltó rá, és onnantól pedig nem kegyként tekinteni, hogy adok magamból a szerettemnek, hanem evidenciának, amit nem kell kiérdemelni, amire nem kell méltónak lenni. Ha én valakit társul választok, annak feltétel nélkül JÁR a szerelmem, akkor is, ha éppen átmenetileg "nem méltó" rá, ugyanis minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, konfliktusok, és ezeken pont az tud átlendíteni, ha akkor is szeretem a társam, ha éppen nem "érdemli" meg.

A hűség alap egy kapcsolatban, ez nem plusz pont, hanem a hiánya mínusz.

Nem várom el, hogy a tenyerén hordozzon egy férfi: a kölcsönösségben hiszek. Tudjon adni és elfogadni egyaránt.

Felnőtt nő vagyok, nem szeretem, ha gyerekként kezelnek, de fontosnak tartom, hogy kapjak megerősítéseket női mivoltomban.

Ha CSAK a felsorolt tulajdonságok vannak meg egy férfiban, az az én igényszintem szerint tízes skálán mondjuk hármas... nagyon, de nagyon kevés ahhoz, hogy kapcsolatot akarjak tőle!

Ami még kell: hasonló értékrend, életstílus, legyen szellemi partner, az enyémhez hasonló szexuális kultúra, és ami nagyon-nagyon fontos, az a konfliktuskezelési képesség és hajlandóság. Számomra ezek működtetik a kapcsolatot.

Hogy miben nyújt pozitívumokat, az messze nem mindegy... hiába halmoz ez mondjuk ajándékokkal, ha nincsenek közös, tartalmas programok, amire én inkább vágyom. Hiába hűséges szexuálisan, ha nem azonos az igényszintünk (mennyiségben és minőségben). Hiába tervez velem, ha nem azonosak az elképzeléseink a jövőt illetően.

Szóval az nagyon kevés, hogy milyen a férfi önmagában, az a lényeg, hogy EGYÜTT is jól működjünk.

Szerencsére megtaláltam a párom, aki ezt mind egy személyben képviseli, és akivel jó csapatot alkotunk minden téren.

2016. máj. 30. 12:40
 17/17 A kérdező kommentje:
A tenyerén hordoás látom kiverte a biztosítékot. Pedig semmi különösre nem gondoltam ezzel, csak hogy jól bánik vele.
2016. máj. 30. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!