Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orulnetek, ha azt hallanatok, hogy annak a lanynak/fiunak, akihez vonzodtok, problémák vannak a parkapcsolataban?
Figyelt kérdés
Megragadnatok az alkalmat, es lepnetek?2017. júl. 2. 22:00
11/13 anonim válasza:
Egy ideje érzelmileg nem jön be senki, csak testileg. 1 éve még volt egy lány, aki tényleg bejött és szerettem. Egy igazi paraszt sráccal járt, aki ugyan állítólag nem ütötte meg sosem, de egy agresszív állat volt. Örültem, amikor pár éves kapcsolat után végre szétmentek. Aztán rájöttem, hogy igazából ez a lány sem ér semmit.
12/13 anonim válasza:
Már voltam párszor így(én vagyok a lány).
Első körben azért szakítok-lehetőleg a 3. féltől függetlenül-, hogy ne nettó 3 emberrel szúrjak ki, és ha már lelkileg nem vagyok a padlón, akkor jöhet képbe csak az új.
Most is ez volt nem rég. Ott a 3. fél igazából semmiről se tudott, amikor már lelkileg felépültem, akkor írtam rá. Aztán úgy voltam vele, hogy azt kezd a helyzettel amit akar, én megadtam neki a lehetőséget. Ahogy láttam rajta örült a lehetőségnek :)
13/13 anonim válasza:
Alapból én ezt gusztustalan viselkedésnek tartom,így szép csendben mellette maradnék ugyan,de nem nyomulnék.Támaszt és vigaszt nyújtanék,ha eleve jóban vagyunk,de rá bíznám,mit kezd a helyzettel.Amúgy is akkor szerencsés helyzet csak,ha már lelkileg összeszedte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!