Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mi lenne a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi lenne a véleményetek, ha egy egyebkent esetek tobbsegeben mindenkivel türelmes es kedves, soha rondan nem beszelo nonel elszakadna a cerna, es hallanatok valakivel csúnyán beszelni?

Figyelt kérdés

Mi futna at az agyatokon? Kiabrandulnatok?

23 N

2017. febr. 26. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem ábrándulnék ki, alapvetően én is ilyen vagyok, csak srácban, hogy nehéz kihozni a sodromból, de ha sikerül, akkor ott kő kövön nem marad.

Persze meglepődnék, ha kikelne magából, vagy fura lenne, de nyugtáznám, hogy ő is emberből van, és lehet rossz pillanata.

2017. febr. 26. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Adnám alá a lovat, felbasznám teljesen, hogy még jobban káromkodjon.
2017. febr. 26. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Semmi, ez mindenkivel megesik. Nem ábrándulnék ki belőle. :D
2017. febr. 26. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Finganék egy rohadt nagyot, hogy küldjön el a 3,14csába jó ízesen. :D
2017. febr. 26. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
örülnék hogy talpraesett ès kiáll magáért.
2017. febr. 27. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor gondolnám, hogy valószínűleg megjátszotta, hogy mindenkivel türelmes, és kedves.

Elég jó emberismerő vagyok, és aki valóban türelmes, és kedves, az másképp kezeli az ilyen helyzeteket, de eleve el sem jut odáig.

2017. febr. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!