Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém, ha társaságban soha nem ér hozzám, s mindenkivel beszélget, csak velem nem, s kb rám sem néz?
Hülyeségnek hangozhat, de oda lehet csak dísznek kellesz.
Ha valaki szerelmes, akaratlanul is keresi a párja tekintetét, hozzáér, stb. Ha nem is találkozik a
társaság tagjaival akár évekig, akkor sem maradhat-
nak el ezek az apróságok.
Szerintem nem igazán szerelemről van szó itt, viszont
néhány ember nehezen fejezi ki az érzéseit, lehet te
is egy ilyenbe botlottál.
Nem vagom. Tarsasagban minek beszelgetne veled, azt megteheti otthon is...
Mondjuk az erintes hianya az inkabb gyanus.
Biztos vagy benne, hogy ezt a kérdést itt teszed fel?:)
A válaszolók túlnyomó többségének még egyáltalán nem volt normális kapcsolata, valamint sok a troll is. Ha fontosabb dologról van szó, akkor természetesen sokan képtelenek hasznos választ adni a tapasztalat hiánya miatt.
Én bevallom előre, hogy elég tapasztalatlan vagyok kapcsolati téren, de azért megpróbálok válaszolni, hátha segítek.
most ismerkedem egy sráccal, és még csak ismerkedünk, de olyan elő sem fordul, h ha társaságban vagyunk, akkor én nem is létezem. uúgy keresi velem a szemkontaktust, és igyekszik a közelemben maradni
egy már létező kapcsolatban sem hiszem h másképp kellene legyen, a helyedben valószínűleg én is elgondolkoznék ilyeneken. mindenesetre sztem le kell ülnötök beszélni, h szte miért csinálja, mert lehet neki fel sem tűnik
Az en elettarsam is ezt csinalta. Aztan elegem lett es megmondtam, h ha nem kedveskedik, puszilgat tarsasagban, akkor nem jon tobbet velem haza,mert zarat cserelek. Igy penteken jol viselkedett a tarsasagban.
Amugy meg nem tudom, miert van, de meg kell neki mondsnod, h pontosan hogy viselkedjen: mit csinaljon Veled ott. Lehet, h a szulei nem neveltek meg illetve egyedul nevelte ot egy szulo es nem latta a tarsasagi eletben valo illo viselkedesmintat tole.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!