Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres, ha annyira boldog a párkapcsolatában?
Főleg azért írok, mert nem tudom megbeszélni ezt senkivel, a barátaim már nem akarom ezzel traktálni.
Másfél évig voltam egy barátság extrákkal kapcsolatban,de mindketten megismertünk valakit. A férfi előbb, mint én.Éreztem, hogy van valakije,de konkrétumot nem tudtam,mert nem mondta el. Az élet nekem is hozott egy férfit az utamba, és mindketten élhetnénk boldogan. Gondoltam lezárult a dolog,és neki ott van a nagy Ő, minden rendben vele. Nem keres. Azt hozzá kell tennem, h részemről mélyebb kötődés volt-van hozzá,mint neki felém. Megkértem ne keressen,mert túl szeretnék lenni rajta, lezárni őt, hogy elmélyedhessek a mostani kapcsolatomban. Fájdalmas is, mert még mindig nem vagyok közömbös iránta. Ennek ellenére mindennap keres, jönne beszélgetni barátként folytatni a kapcsolatot.Értem én, hogy a barátság hiányzik,de én nem tudom folytatni. Nekem is neki is párkapcsolatunk van már, és elvileg ő nagyon boldog. Én alakulóban vagyok. Érzem azt is, hogy a vonzalom részéről sem múlt el.
Miért keres, ha annyira megtalálta a párjában akit eddig keresett? Én pedig nem tudok továbblépni. Egyikünknek sem jó. Lezárni pedig még képtelen vagyok,mindig válaszolok a megkeresésre. Tudom ésszel, hogy a helyes,de nem tudom megtenni.
Mit gondoltok?
Ha kellettem volna normális kapcsolatra akkor felvállalt volna másfél évvel ezelőtt.
Nem tette. Ezért tartom nem szépnek tőle, hogy nem enged el. Pedig neki is ott a párja. Mindig ürügy van a keresésemre, és mindig ő keres.
Utolsó válaszadó! Teljes mértékben egyetértek veled. Tudod igyekszem mindent megtenni,mert a mostani kapcsolatom valóban egy kincs. Ám az ész és az érzések nem pendülnek egy húron. Ahogy olvastam a válaszokat azonban megerösödtem lelkiekben, hogy el tudom engedni. Erre volt szükségem, hogy kibeszélhessem.
Mindenkinek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!