Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért keres, ha annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orchidea.borostyan kérdése:

Miért keres, ha annyira boldog a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés

Főleg azért írok, mert nem tudom megbeszélni ezt senkivel, a barátaim már nem akarom ezzel traktálni.

Másfél évig voltam egy barátság extrákkal kapcsolatban,de mindketten megismertünk valakit. A férfi előbb, mint én.Éreztem, hogy van valakije,de konkrétumot nem tudtam,mert nem mondta el. Az élet nekem is hozott egy férfit az utamba, és mindketten élhetnénk boldogan. Gondoltam lezárult a dolog,és neki ott van a nagy Ő, minden rendben vele. Nem keres. Azt hozzá kell tennem, h részemről mélyebb kötődés volt-van hozzá,mint neki felém. Megkértem ne keressen,mert túl szeretnék lenni rajta, lezárni őt, hogy elmélyedhessek a mostani kapcsolatomban. Fájdalmas is, mert még mindig nem vagyok közömbös iránta. Ennek ellenére mindennap keres, jönne beszélgetni barátként folytatni a kapcsolatot.Értem én, hogy a barátság hiányzik,de én nem tudom folytatni. Nekem is neki is párkapcsolatunk van már, és elvileg ő nagyon boldog. Én alakulóban vagyok. Érzem azt is, hogy a vonzalom részéről sem múlt el.

Miért keres, ha annyira megtalálta a párjában akit eddig keresett? Én pedig nem tudok továbblépni. Egyikünknek sem jó. Lezárni pedig még képtelen vagyok,mindig válaszolok a megkeresésre. Tudom ésszel, hogy a helyes,de nem tudom megtenni.

Mit gondoltok?

2015. júl. 11. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván nem barátkozni akar,arra biztosan ott vannak a haverok.Talán vannak irántad érzései,talán jó lennél még tartalékjátékosnak az ágyába.Neked kell érezned,miről is van szó valójában,te ismered.
2015. júl. 11. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Ezért nem kell barátság extrákkal kapcsolatba bonyolódni? Mi értelme, ha rendes párkapcsolatban ugyanazt meg tudja élni az ember?! Más részről nehogy már folytatni akarja a barátságot a barátseg.g helyett. Mese habbal. :) Nem érdemli meg a jelenlegi párod, hogy becsapd, ha nem tudsz elköteleződni mellette, mondd el neki ezt a sztorit, és folytassátok külön utakon. Aztán majd vagy összejössz újra a barátkukival, vagy sem.
2015. júl. 11. 19:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem érdemli meg senki sem, így van. Nem is áll szándékomban becsapni. Sokkal jobb ember, minthogy ezt tegyem vele.
2015. júl. 11. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért keres még mindig. Többet akar tőled barátságnál? Ha igen, és te is szereted őt, akkor lehet inkább őt kellene választanod...
2015. júl. 11. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy minél előbb döntsd el melyik pasi kell és a másiktól meg akkor búcsúzz el szépen.
2015. júl. 11. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt választanám akit igazán szeretek. Gondold végig melyikkel lennél igazán boldog.
2015. júl. 11. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba valasztana a kerdezo az elso fickot, ha annak meg nem kell o normalis kapcsolatra.
2015. júl. 11. 20:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Ha kellettem volna normális kapcsolatra akkor felvállalt volna másfél évvel ezelőtt.

Nem tette. Ezért tartom nem szépnek tőle, hogy nem enged el. Pedig neki is ott a párja. Mindig ürügy van a keresésemre, és mindig ő keres.

2015. júl. 11. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked kellene annyira megerositeni magad lelkileg,hogy a megkereseseire tudj nemet mondani.Igy is ugy is sz*rul erzed magad,de akkor legalabb tul tudnal lepni rajta.Szerintem egyszeruen elvezi, hogy ekkora hatalma van feletted.Csak az egojat fenyezi ezzel, hogy te barmikor ugrasz, ha o futtyent.
2015. júl. 11. 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó! Teljes mértékben egyetértek veled. Tudod igyekszem mindent megtenni,mert a mostani kapcsolatom valóban egy kincs. Ám az ész és az érzések nem pendülnek egy húron. Ahogy olvastam a válaszokat azonban megerösödtem lelkiekben, hogy el tudom engedni. Erre volt szükségem, hogy kibeszélhessem.

Mindenkinek köszönöm!

2015. júl. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!