Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ti mit szólnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Ha egy nő,akivel szexeltetek volna szerelmet vallana nektek sms-ben. És odaírja a végére,hogy többet nem keres titeket.De ti nem vagytok azok a szerelmes típusúak. Válaszolnátok? Ha igen,mit?
2017. júl. 1. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem valaszolnek.

Amugy se ha nem szeretem, 2 nem vagyok vevo a noi kis jatekokra.

Nyilt, egyenes ember vagyok

2017. júl. 1. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Dedó 2
2017. júl. 1. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:
1 ez mitől játék? Megírom neki az igazat.
2017. júl. 1. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Eleg szomoru hogy nem latod a fatol az erdot.

Baratnom a fejet fogja toled, meg a hibbantsagodon :D

Jelzeseretkunek mondom....

2017. júl. 1. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Most mi bajod?
2017. júl. 1. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem létezik nem szerelmes típus, de értem mit akartál kifejezni.

Ha így lenne..,

Nem leresném, hisz ahogy látom, egyszeri szexről volt szó s azt akarnám elmúljon vonzódása, amit szerelemnek hisz.

2017. júl. 1. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy mi?

"akivel szexeltetek volna"

Tehát azt mondta, hogy szívesen maga alá gyűrne? Vagy megbeszéltétek, hogy lesz ilyen célú randi és ahelyett írnád az sms-t?

"szerelmet vallana nektek sms-ben"

Ezt ne, ilyet csak személyesen.

"És odaírja a végére,hogy többet nem keres titeket"

Akkor minek mondja? Mit akar elérni? Ettől eléggé eltöprengenék, hogy vajon normális lehet-e. Mármint inkább ilyen drámát szándékosan kereső lányok szokása ez.

Ha ő csak szexet szeretne, Te viszont kapcsolatot, akkor tessék neki ezt így konkrétan megmondani. Ha elszalad, akkor elszalad legfeljebb.

De én valszeg válaszolnék, de a "mit" része az attól függ mit érzek vagy mit gondolok az adott illetőről.

31F

2017. júl. 1. 23:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom élőbe többet látni,mert nagyon megbántott,nincs kedvem vele beszélgetni,nem is akarok,látni se akarom.
2017. júl. 1. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ne sértődj meg Kérdező, de a kérdésed és valaszaidat elnézve nem csoda, hogy csak szexre kellettél.
2017. júl. 2. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!