Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez pasik?
Hát nem lenne egyszerű, az tuti. Online társkeresésnél konkrétan azt hinném, hogy valami 50 éves bajszos pervez farokkal beszélgetek.
Egyébként miért nem vagy fent? Én se vagyok nagy híve az oldalnak, 6 év alatt kb 7 képet raktam fel, de a chat miatt elég szükségesnek tartom. 23/F
Nem is tudom amig nem volt facebook hogy csinálták az emberek. Csoda hogy nem haltunk ki!
(Ironia)
Nekem picit fura lenne. A párom nem nagy facebook-huszár, amikor csinálta a profilját (kb 5-6 éve) akkor felrakott egy profilképet, hogy felismerhető legyen, és nagyjából annyi, évente 2, valami hobbijával kapcsolatos oldal fotóját/bejegyzését megosztja, aztán annyi a nyilvános aktivitása, de a chat eléggé megkönnyíti az életét, amiatt van lényegében fent, meg hogy egy helyen nézegethessen dolgokat, amiket megosztanak az általa lájkolt autós oldalak :D
Amúgy nem csinálnék belőle nagy ügyet, valahol nyilván elérhető a facebookon kívül: email, skype, steam/battle.net chat, akármi, valami kontaktja azért csak van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!