Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez pasik?
Nagy szerencse, hogy nem vagyok f.bukrajongó, ezért nincs, se skypom, semmi ilyen baromság. Sőt netközelben is keveset vagyok. Vessetek meg okostelefonom sincs ( nem azért, mert nem telne rá), a telefont is teljesen máshogy használom, mint más emberek. Nem lóg a fülemen egész nap, le is van némítva, így csak akkor hívom vissza az illetőt, amikor nekem is jó! Magánügyeimet nem hallgatja busz, villamos, bkv, vagy az utca forgataga. Wc-re, étkezéshez a szalvéta mellé, fürdéshez, vagy épp társaságba nem alapfelszerelés a telefonom!
Leszarom milyen csengőhangja van (le is van némítva), letojom van-e tok rajta (felesleges), semmi ilyen nem érdekel. Se a legújabb kütyü.
Telefonálni lehessen vele oszt' ennyi!
Mégis ezek nélkül is élek, virulok! :)
Tudom, hogy nagyon egyedi és különleges vagyok a mostani elfajzott világban, amikor az emberek már nem is beszélnek jóformán élőben egymással, és családi programokon is nélkülözhetetlen a kellék, hogy máshol legyenek, ne velük, de azokról meg is van a véleményem.
Hetente több alkalommal szólítanak meg idegen - teljesen normális, intelligens, kultúrált - férfiak, ismerkedési szándékkal.
És ez nekem így jó! :)
Nem kell fent lennem semmilyen "közösségi" oldalon! Én az életben vagyok elérhető, sehol máshol! :)
Létezik olyan hogy mobiltelefon, ha akarnék valami fontosat, felhívnám. Meg egyébként is miért kéne valakit 0-24 ben elérni?
Szerintem a facebook meg a mobilnetes elérhetőség több bosszúságot hoz az emberek életébe mint előnyt.
"Szerintem a facebook meg a mobilnetes elérhetőség több bosszúságot hoz az emberek életébe mint előnyt."
Ez a te véleményed, én meg a mobiltelefonokat égetném el szívem szerint, a világon az összeset. Telefonálni borzalmas, anyámon kívül soha nem is szoktam senkivel, nem bírok (max annyit, hogy "most indulok, szia", de csevegni esélytelen)
Hadd döntse már el mindenki, hogy neki mi a kényelmes :D
"én meg a mobiltelefonokat égetném el szívem szerint, a világon az összeset."
"Hadd döntse már el mindenki, hogy neki mi a kényelmes"
TAPSTAPSTAPSTAPSTAPS :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!