Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemes lettem a szeretőmbe Lépjek ki belőle vagy továbbra is folytassam?
Elsőnek 4 éve kezdődött mikor kezdődött aztán én kiléptem mert nem bírtam tovább lett egy kapcsolaton ami még most is meg van de lett egy közös gyerek is kis idő után!
Most újra felbukkant és újra folytatjuk azt amit elkezdtünk én már egy kis idő után elmondtam neki hogy azért léptem ki mert volt benne érzelem is,kb 1 hónapja közöltem vele hogy szeretem de,ez nem most kezdődött már 4 éve kezdődött!
Azt mondta nem baj az hogy szeretem!
Meglépett ez a válasz!
Most akkor ő is szeretne valamit csak mégse akarja otthagyni azt amit már felépített ezt megis értem jóval idősebb mint én!
22 év van közöttünk !
Nem tudom mit tegyél szálljak ki vagy folytassam?
Jajj "arany bogaram", nehogy már még neked álljon feljebb. Most azért kéne a labaid előtt heverni, mert te Bécsben élsz és van egy vállalkozásod?? Kit érdekel? Most akkor azt hiszed neked alanyi jogon jár a félrekefeles vagy mi a franc?
Teszed itt magad, de annyira futja csak, hogy egy "vén" ember kurogat, mikor épp űríteni szeretne, egyébként meg magasról tesz rad? Kipottyantottál egy gyereket egy olyan embernek, aki csak érdekből van veled és csak kihasznál.. Miért nem dobod ki a francba az ilyen alakot, ahelyett hogy felredugsz? Ja, mert ahhoz gerinc kéne.
Helyedben még nem nekem állna feljebb, hanem jó alaposan magamba néznék!!
Hosszú távon a kettő nem fog menni, mert beleőrülsz.Azt csak Te érzed, neked kell tudnod, hogy melyikőjükhöz kötődsz jobban.Gondolom a szeretődhöz.Akkor nincs szerintem kérdés.Zárd le a gyerek apjával a kapcsolatot, és maradj a jelenlegi szeretőddel.
Ha jól sejtem, nős, válni nem akar.Ez az egy ami nehézzé teszi, főleg úgy, hogy szereted.
A korkülönbség nem jelent semmit, élettársam és köztem 27 év van, mégis működik minden évek óta.
Ezt csak te tudod eldönteni, hogy neked mi lenne a jobb.
Csak ugye mégvalami: Van egy gyermeked, aki gondolom szereti az édesapját.Ezt vedd figyelembe első körben!
Igaz, én elváltam, de a kislányom heti kapcsolatban van az édesapjával, de ugyanakkor a párom is imádja.
A szerető mit akar?
Tanulj meg tudatosan szeretni. Addig nem fogsz hosszútávú kapcsolat kialakítani.
Jelenleg pedig beszéld meg vele s a eredményből tervezz tovább.
Érdekes, hogy 0%-ot ért a válaszom, esetleg azért, mert én voltam szinte az egyetlen, aki nem ugrott a Kérdező torkának?
Netán zavar bárkit amiért képes vagyok normális hangnemben válaszolni egy kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!