Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért belé szerelemes? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért belé szerelemes? Miért nem belém? :-)

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa kérdés tudom, és furcsa az egész történet is, de érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok.

Mindketten házasok vagyunk, és kialakult köztünk valami. Vonzalomnak nevezném. A valóságban nincs köztünk semmi (csak vibráló levegő, de az nagyon), a kettőnk közti "élet" a virtuális térben, egy közösségi oldalon zajlik. Flört, évődések, célozgatások.... stb.

Megbeszéltük, egyikőnk sem akarja felborítani sem a saját, sem másik családjának életét, tehát a valóságban soha nem lesz köztünk semmi, és minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy valós találkozásoknál ne is látszódjon rajtunk semmi a jóismeretségen kívül. Ez két éve tart, és azóta sikerült is betartani, biztos vagyok benne, hogy ezután is sikerülni fog.

Előbb volt a barátkozás, aztán a szexuális érdeklődés, de mostanra úgy érzem, érzelmileg is elkezdtem kötődni hozzá. Szerelemnek nem merem nevezni, de olyasmi.

Ő is kötődik hozzám, és szexuálisan is vonzódik, de nem tudom, hogy pontosan mit érezhet a valóságban.

Ami az egészben számomra keserű sőt bosszantó, az a felesége.

Hangsúlyozom, eszemben sincs elvenni tőle, vagy bármi aprósággal is belerondítani a kapcsolatukba, házasságukba... egyszerűen csak rossz érzés, hogy abba a nőbe szerelmes (és nem mondjuk belém :) ). Nem szép, nem jó alakú, nem kedves, inkább hárpia, rengeteg idegbeteg szokása van, egyszerűen nem értem, hogy szerethetett bele, hogy vehette el feleségül. Én sem vagyok bombanő, de konkrétan vele ezerszer kedvesebb vagyok (és még annál is kedvesebb lehetnék, de azt már nem merem megkockáztatni :-) ), és sokkal normálisabb az életfelfogásom szerintem, mint a csajnak. Elég jól ismerem, de szinte semmilyen szerethető tulajdonságát nem tudnék említeni, pedig volt idő, mikor igyekeztem keresni, mert zavart ez az érzés. Nem csak a féltékenység beszél belőlem, mert akit csak ismerek, ugyanez a véleménye róla. Undok, természetellenes a viselkedése, merev, kényszeres, agyas, hárpia.... a környezetünkben senki nincs jó véleménnyel róla, ellenben a srác egy édes pofa, nagyon szerethető.

Ok, engem akkor még nem ismert, amikor a feleségével összejött, de akkor is miért pont őt, miért nem valami szerethetőbb nőt választott párjául, hogy tudott ebbe a csajba beleszeretni?! Ha visszatekerhetnénk az időt, és visszamennék 10 évvel ezelőttre, és ott lennék, vajon akkor is a csajt választaná?!

2015. okt. 11. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Mert benne van valami, ami benned nincs meg. Valami, amitől az összes rossz tulajdonsága ellenére is vonzóbb a férje számára nálad. Sajnos van ilyen.
2015. okt. 11. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem mindig volt ilyen hárpia a felesége. A másik meg, a szerelmet nem lehet befolyásolni, mivel hormonális szinten dől el 99,99%-ban.
2015. okt. 11. 18:40
 3/10 A kérdező kommentje:
De mi lehet az a valami? Ez annyira érdekelne.
2015. okt. 11. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Olyan szuper azt olvasni hogy házas létedre egy másik házas emberrel kavarsz, sőt igazából érzelmileg MÁR egészen biztos hogy kötődsz hozzá. És azt sem értem hogy erre milyen válasz várnál, hisz kb én is csak téged tudnálak támadni, hogy mégis milyen jellem lehetsz, és szerintem páran fognak is utánam...Sőt igazából te most valami kis angyalnak hiszed magad? Jobb nőnek mint az ő felesége? Ő legalább nem flörtöl félre. Lehet ezért szereti. Akármit is gondolsz magadról, hogy milyen kedves és jó jellem vagy, vagy akármit is hiszel mennyire felnőtt és érett vagy, szerintem tévedsz!
2015. okt. 11. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy pont ez a valami fogja meg a nőben ami talán benned nincs meg. Te csak játék vagy de Ő a komoly pont az életébn.
2015. okt. 11. 18:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy támadnod kellene, vagy az utánad következőknek kellene támadniuk. Igen, tudom, hogy társadalmilag nem elfogadott, amit csinálunk (megjegyzem, ő kezdeményezett és nyomult hónapokig, mire átléptük azt a bizonyos határt, de azt is kizárólag csak virtuálisan).

Lehet, csak ki akarom ezt írni magamból, vagy beszélgetni róla így arctalanul, név nélkül.

Én nem akarom elvenni a feleségétől, ő sem tudna elvenni a férjemtől, és nem is akarna.

Egyszerűen csak nem értem, hogy mit szerethet abban a nőben, vagy mibe szerethetett bele. Nem gondolom, hogy én annyira csúcs nő lennék, vagy csúcs jellem. Nagyon kevés az önbizalmam, valahol ezért is fontos nekem ez a kapcsolat, mert kicsit erősít a nőiességemben, önbizalmamban (amit például itthon nem igazán kapok meg). Tehát ha nem is engem, hisz én akkor eleve még a térképen se voltam, de egy ilyen klassz pasi miért nem talált annak idején magának egy jobb, kedvesebb, szerethetőbb lányt?!

Rossz érzés együtt látni őket, és látni, hogy viselkedik vele a csaj, úgy érzem, sokkal többet érdemelne.

2015. okt. 11. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen kvák miért mennek férjhez?De komolyan.
2015. okt. 11. 18:55
 8/10 Költőnő? ***** válasza:

nekem csak egy kérdés jutott eszembe az egész hányást olvasva:

Számít valamit????

Istenem, miért büntetsz....

2015. okt. 11. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt akárhogy csűrheted csavarhatod, hogy ő kezdeményezte és társai, ehhez 2 ember kell! Te is benne voltál. Kenheted arra is hogy ezért érzed magad nőnek. Szerintem egy néhány ember ha ezt tudná pont emiatt NEM nézne téged többet nőnek.

Tényleg, csak egy kicsit gondolj bele. Kb vérig lennél sértve, ha megtudnád hogy pár hónapja a férjed flörtöl valakivel és csak úgy vibrál a levegő köztük. Biztos nem 1 hisztit csapnál ki. Szerinted a párodnak nem esik úgyannyira szarul, mint amennyire neked esne? Persze csoda hogy nem tudja, gondolom rendesen elbeszélgetne veled. Te tudod mit csinálsz,(nekem ku.rv.@ra szarul esne) én csak azt írtam le hogy itt egy anonim oldalon ne várj sok kimagasló választ a kérdésedre miközben azt ecseteled hogy mennyire nem feleségként viselkedsz.

2015. okt. 11. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt írod,nem szeretnél belerondítani a kapcsolatukba.Nos,van egy rossz hírem.Már megtetted.Ha annyira szeretnéd a férjed,nem futkosnál és nem ,,barátkoznál" házas pasival,no meg nem azon járna a kis agyacskád,hogy vajon mit szerethet rajta a férje.Nem mindegy az neked?Foglalkozz a sajátoddal szerintem.Ha még nem vagy szerelmes ebbe a pasiba,könnyen lehet hogy hamarosan az leszel.
2015. okt. 11. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!