Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

2017. jún. 30. 08:24
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez jól esett :)
2017. júl. 10. 12:38
 32/42 anonim ***** válasza:

Csak ostoba vagy, sokakkal megesik, én is voltam ilyen, ha ügyes leszel, elmúlik.

Nem ő hiányzik. Nem ismered, tehát iránta semmit sem érezhetsz. Az összes érzelmed egy idealizált nőképre irányul, amit az ismeretlen lányba vetítesz. Ha erre rájössz, akkor arra is rájössz, hogy az érzéseidnek nincs valóságalapja. Verd ki néhányszor, jobb lesz. Aztán ha látod, beszélj vele, próbáld megismerni. Ha megismered, akkor majd képes leszel valódi érzelmekre a valódi értékei alapján.

2017. júl. 10. 13:14
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, utolsó a másik véglet, a kettő közt van a megoldás!

És igenis lehet szerelmes azért mert fiatal! Az a dolguk!!

2017. júl. 10. 13:27
 34/42 anonim ***** válasza:

Na mivan veled? Hogy ment?

Ui.: Az utóbbi időben én is ilyen mílyponton voltam, szidtam magam mint te önsajnálat, hogy úgyse megy és hasonlók.

De ez nem jó bevonzák a dolgokat.

Igaz az én megoldásom se jó mert én most már leszarom. :D de te próbálj meg pozitívabb lenni.

2017. aug. 1. 08:38
 35/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos azóta sem változott semmi sem. Még nem kaptam választ az üzenetemre és valószínű, hogy nem is fogok. És az is előfordulhat, hogy törölte az ismerősnek jelölésemet mert csak üzenetet tudok neki küldeni. A testvérére pedig nem merek ráírni mert attól tartok, hogy félre értené. Nagyon elkeserítő, hogy nem jutok egyről a kettőre.

2017. aug. 1. 09:28
 36/42 anonim ***** válasza:
Hmm ez mar lehet bukó :/ Nyugi mar en is 3 eve vagyok egyedul es azóta semmi se jott ossze, meg egy rohadt egyejszakas se... Valamiert nem kellünk ezeknek a lányoknak. Mar leszarom mondjuk.:D Kezdem jol erezni magam egyedul is.
2017. aug. 13. 14:08
 37/42 anonim ***** válasza:
sok fiunal ez van legkozelebb legy bator es ha latod menj oda hozza es beszelgess vele nincs abba semmi te vagy a fiu neked kell kezdemenyezni.:)
2017. aug. 13. 20:10
 38/42 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig ugyan olyan bamba vagyok mint amilyen voltam. Semmi sem változott.

A lányra Visszatérve azóta ugynabban az iskolában tanulunk ugyanazok a szakon csak Ő egy évfolyammal feljebb. Azt észrevettem,hogy amikor messzebb van tőlem akkor rám szokott nézni de amikor a közelemben van akkor nem. Köszönni sem merek neki annyira bamba vagyok. Bele kellesz törődjnöm a szomorú sorsomba.

2017. okt. 7. 21:30
 39/42 anonim ***** válasza:

Megfogod bánni később ha nem lépsz.

Ilyen esetben csak az első lépés a nehéz.

Ha élőben nem megy ,akkor nincs valami indok ami miatt ráírhatsz?

2017. okt. 9. 01:03
 40/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Hidd el már most is bánom,hogy ilyen könnyen feladtam és tisztában vagyok vele,hogy egész életem során bánni fogom. Sajnos nincsen semmilyen indok amivel rá tudnék írni. Mivel nem az ismerősöm így az üzenetemet lehet,hogy meg sem kapná mert a Facebook elrejtené. És Továbbra sincsen profilképem de nem is akarom,hogy legyen,nem szeretem magamat fényképeken keresztül nézegetni. Sajnos bele kell nyugodnom és el kell fogadnom még ha nem is lesz könnyű.

2017. okt. 9. 06:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!