Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne jobb a kedvem?
Sziasztok.
Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

...vagy Balaton-Soundra jegyek..esetleg kiskutya/gyerek mellé kerestek bébiszittert..! ilyenek!! utána mondjuk be kell szerezned egy bébit is mondjuk..az munkásabb..
Sziget is lesz pl.!!

...vagy valakitől azt hallottad ő is dolgozott ott az X helyen ahová mész /mehetnél pl.sírás helyett:P/ dolgozni..
aztán persze félreértés lesz de meglesz a száma!!!!

Nem rosszak az ötleteid :)
Csak az a baj, hogy a testvérét nem ismerem így nagyon furcsa lenne nekik ez az egész. Inkább próbálok beletörődni, hogy ilyen bamba voltam.
Köszönöm szépen, hogy megpróbáltál nekem segíteni de sajnos menthetetlen vagyok. :(
Hidd el, hogy nem csak az elkeseredettség szól belőlem.
De nem merek ráírni mert attól tartok, hogy félre értenék és ha szeptemberben találkoznánk a szemükbe sem tudnék nézni.

...akkor írjon rá a haverod, statisztákat keresnek pont ilyen karakterre lenne szükség pl.:D ! Figyelj, bátraké a szemlencse!
Jó, akkor most még érleld a gondolatot vegyél két tábla csokit, aztán meglátod..:)

Nem értenék félre:) -hacsak nem karót nyelt szűzlányok akkor meg mindegy is, már bocsi. Ha valaki ennyire kepesztenek értem én értékelném!!:)....De te tudod, mit veszíthetsz?
Ha semmi nem csinálsz azzal is veszíthetsz.
Igazad van ha nem csinálok semmit akkor csak veszíthetek.
De sajnos valahogy még sincs annyi bátorságom, hogy ráírjak a testvérére. Tudom, hogy veszíteni valóm nincsen mert ha mégsem jönne össze akkor én elmondhatnám, hogy én megpróbáltam. De sajnos nagyon bamba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!