Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

2017. jún. 30. 08:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
..mondd hogy úgy tudod ő szereti aztán a haverod majd "visszavonja":D ..mégsincs jegy....vagy vegyél feláron kapsz még :P ......később ciki lesz ha rájön hogy kamuzol de úgyse jön rá..
2017. júl. 3. 12:41
 12/42 anonim ***** válasza:

...vagy Balaton-Soundra jegyek..esetleg kiskutya/gyerek mellé kerestek bébiszittert..! ilyenek!! utána mondjuk be kell szerezned egy bébit is mondjuk..az munkásabb..

Sziget is lesz pl.!!

2017. júl. 3. 12:42
 13/42 anonim ***** válasza:

...vagy valakitől azt hallottad ő is dolgozott ott az X helyen ahová mész /mehetnél pl.sírás helyett:P/ dolgozni..

aztán persze félreértés lesz de meglesz a száma!!!!

2017. júl. 3. 12:43
 14/42 anonim ***** válasza:
Na, mit fox csinálni? jó ötleteim vannak?:)....
2017. júl. 3. 13:16
 15/42 A kérdező kommentje:

Nem rosszak az ötleteid :)

Csak az a baj, hogy a testvérét nem ismerem így nagyon furcsa lenne nekik ez az egész. Inkább próbálok beletörődni, hogy ilyen bamba voltam.

Köszönöm szépen, hogy megpróbáltál nekem segíteni de sajnos menthetetlen vagyok. :(

2017. júl. 3. 13:31
 16/42 anonim ***** válasza:
Most szórakozol? :D
2017. júl. 3. 13:44
 17/42 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy nem csak az elkeseredettség szól belőlem.

De nem merek ráírni mert attól tartok, hogy félre értenék és ha szeptemberben találkoznánk a szemükbe sem tudnék nézni.

2017. júl. 3. 13:49
 18/42 anonim ***** válasza:

...akkor írjon rá a haverod, statisztákat keresnek pont ilyen karakterre lenne szükség pl.:D ! Figyelj, bátraké a szemlencse!

Jó, akkor most még érleld a gondolatot vegyél két tábla csokit, aztán meglátod..:)

2017. júl. 3. 13:53
 19/42 anonim ***** válasza:

Nem értenék félre:) -hacsak nem karót nyelt szűzlányok akkor meg mindegy is, már bocsi. Ha valaki ennyire kepesztenek értem én értékelném!!:)....De te tudod, mit veszíthetsz?

Ha semmi nem csinálsz azzal is veszíthetsz.

2017. júl. 3. 14:05
 20/42 A kérdező kommentje:

Igazad van ha nem csinálok semmit akkor csak veszíthetek.

De sajnos valahogy még sincs annyi bátorságom, hogy ráírjak a testvérére. Tudom, hogy veszíteni valóm nincsen mert ha mégsem jönne össze akkor én elmondhatnám, hogy én megpróbáltam. De sajnos nagyon bamba vagyok.

2017. júl. 3. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!