Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne jobb a kedvem?
Sziasztok.
Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

Akkor írj a testvérének, vagy ne foglalkozz vele.
Ha csak őrlődsz, nem lesz jobb a kedved!
21/L
Elkeserít ez az egész most is könnyes szemmel írok de bele kellesz törődnöm.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, hálás vagyok érte.

..pl. nyári házi hogy közvéleményt-kutatsz és segítséget kérsz...:P ilyeneket! ne sírjál, én is két hónapja teszem de engem otthagytak /vén fejjel../ most írtam ki egy kérdést is. Legyél kreatív akkor ha bátortalan vagy kompenzáld!
Én már 7x varázsoltam vissza magamat most már kiismert, sajnos.:P Mondjuk nem érdemel meg és jobb így..de ne szenvedj már pont most! Próbáld meg legalább!!!:)

...valamit ami a sulival kapcsolatos-papírgyűjtés:P nem, az nem jó. Koncertre vannak feles jegyeid!! /majd veszel../
Na? ...ja, és tolj be egy fél tábla csokit én is azt teszem épp..!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!