Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jobb a kedvem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

2017. jún. 30. 08:24
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban azért nem csak az van, hogy ha nem tudod a címét, akkor szeptemberben látod újra. Írj rá facebookon, stb.
2017. jún. 30. 08:29
 2/42 A kérdező kommentje:
Szia. Csak az a baj, hogy nincsen facebookja, csak a testvérének van.
2017. jún. 30. 08:32
 3/42 anonim ***** válasza:
Akkor írj rá a testvérére!
2017. jún. 30. 08:35
 4/42 anonim ***** válasza:

Akkor írj a testvérének, vagy ne foglalkozz vele.

Ha csak őrlődsz, nem lesz jobb a kedved!

21/L

2017. jún. 30. 08:35
 5/42 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy el kellene felejtenem de egyszerűen nem megy. Más lányok egyszerűen nem érdekelnek, közömbösek nekem.
2017. jún. 30. 08:37
 6/42 A kérdező kommentje:

Elkeserít ez az egész most is könnyes szemmel írok de bele kellesz törődnöm.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, hálás vagyok érte.

2017. jún. 30. 12:29
 7/42 anonim ***** válasza:
Jajjj már fiam találj ki valami kamut és találkozz vele:))!
2017. júl. 3. 12:29
 8/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincsen facebookja csak a testvérének és ha a testvérét kérdezném meg, hogy hogyan vehetném fel vele a kapcsolatot úgy érzem, hogy az egy kicsit ciki lenne. Sajnos nem tudok vele az interneten keresztül sem kapcsolatba lépni. Nem lenne egy kicsit furcsa ha a testvérén keresztül próbálnék meg vele kapcsolatba lépni? Ha mégis ráírnék a testvérére akkor mit is írhatnék neki?
2017. júl. 3. 12:37
 9/42 anonim ***** válasza:

..pl. nyári házi hogy közvéleményt-kutatsz és segítséget kérsz...:P ilyeneket! ne sírjál, én is két hónapja teszem de engem otthagytak /vén fejjel../ most írtam ki egy kérdést is. Legyél kreatív akkor ha bátortalan vagy kompenzáld!

Én már 7x varázsoltam vissza magamat most már kiismert, sajnos.:P Mondjuk nem érdemel meg és jobb így..de ne szenvedj már pont most! Próbáld meg legalább!!!:)

2017. júl. 3. 12:38
 10/42 anonim ***** válasza:

...valamit ami a sulival kapcsolatos-papírgyűjtés:P nem, az nem jó. Koncertre vannak feles jegyeid!! /majd veszel../

Na? ...ja, és tolj be egy fél tábla csokit én is azt teszem épp..!:)

2017. júl. 3. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!