Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne jobb a kedvem?
Sziasztok.
Van egy lány akivel már korábban már beszélgettem de sajnos a bambaságom miatt nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ha nem láthatom nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni és most, hogy vége van az iskolának talán legközelebb majd szeptemberben láthatom. Tudom, hogy a saját bambaságomnak köszönhetem de nem tudok bele törődni.

..de ez meg tuti kiderül..:))
De valami kamuval indíts-pl. a statiszta szöveg!- érted!
Ez legyen a fő vonal /úristen de genyó vagyok...!:D /

Na, csinálj valamit engem most dobtak ill.most mertem elolvasni két hónap után az üzijét /:DD/ sejtettem ugyan..
már 7x-re..asszem.:P......szóval: koncentrálj a lényegre!!:P
Legalább a fiataloknak legyen mán jobb:D
De tényleg: mit veszíthetsz, semmit, ....ugye?:)
az ilyen önérzetet stb. félre kell rakni a szerelemben sokszor lesz olyan hogy átgyalogolnak rajtad és nem küldheted el a p....ba mert szereted.:D...
Sziasztok.
Összeszedtem magamat és ráírtam a barátnőjére, várom a válaszát de sok jót nem remélek. Van egy olyan érzésem, hogy túl későn kaptam észbe, ez van sajnos bele kell törődnöm.
Sziasztok.
Végül is kiderült, hogy van facebbokja tegnap este be is jelöltem ismerősnek de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy vissza fog jelölni. De legalább elmondhatom, hogy nem rajtam múlott.

Csak igazság szerint nincsen profil képem sem mert nem szeretem magamat fényképeken nézegetni engem nagyon frusztrál.
Reménykedem benne, hogy visszaigazol:). De ha mégsem akkor sajnos be kellesz látnom, hogy valami miatt nem kellek senkinek sem mert idáig ( igaz csak egyszer fordult elő ) a visszautasítást és a megalázást kaptam.

..ugyan..olyan nincs hogy senkinek nem kellesz ! hidd el..!
főleg ilyen fiatalon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!